Annonce
Egtved Posten

Kæmpe opbakning til Brunmose Cup 2020

Arkivfoto
Annonce

Ødsted: For femte gang kan teamet bag Brunmose Cup i Ammitsbøl Fodbold byde velkommen til årets måske indstævne der i år foregår 28. februar til 1. marts. Og allerede den 5. februar kunne Ammitsbøl Fodbold melde fuldt hus. De skriver således på deres facebookside:

“Brunmose Cup anno 2020 tegner igen til at blive en kæmpe succes. Vi kan melde alt udsolgt i alle årgange, og med 90 deltagende fodboldhold, så er der hermed lukket for tilmelding.”

Stævnet har deltagere fra det meste af Danmark. Af de omkringliggende fodboldklubber kan blandt andet nævnes hold fra Skibet IF, Hover IF, Bredballe IF, Hedensted IF, Vinding SF og naturligvis den arrangerende klub Ammitsbøl Fodbold. Af klubber langvejs fra bydes blandt andet velkommen til B67, Dalum IF, FC Horsens, Christiansfeld IF og Middelfart Boldklub.

Hos Ammitsbøl Fodbold er de ikke alene glade for de mange tilmeldinger til deres cup, men de er også meget taknemmelige for den opbakning, som de har fået ved sponsorater.

- Mange sponsorer har igen i år støttet rigtigt flot op omkring stævnet, hvilket betyder, at vi har fået en ekstra mulighed for at hæve barren endnu engang til gavn for alle børnene, siger Allan Lund fra Ammitsbøl Fodbold, der lover, at alle deltagere har noget at glæde sig til.

Og han fortsætter:

- Brunmose Cup er kendt for den gode stemning, når hallen er fyldt helt op af forældre, søskende, venner og bedsteforældre, som allesammen hepper på holdene, så det er håbet, at rigtigt mange igen vil kigge forbi i Brunmosehallen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Egtved Posten

Klumme: Krænkelser

Egtved Posten

Biblioteket åbner for selvbetjening

Egtved Posten

Fuld sommerferiefart i gokart

Annonce