Annonce
Egtved Posten

Køkkenchef fejrer 25 års jubilæum

Køkkenchef Klaus Drangsfeldt har i 25 år været køkkenchef i Vingsted og stortrives i jobbet, som stadig er både spændende og udfordrende. - Det føles slet ikke som om, der er gået 25 år, fordi stedet hele tiden har udviklet sig, siger han. Arkivfoto: Mette Mørk
Klaus Drangsfeldt har gennem 25 år stået i spidsen for køkkenet hos Vingsted Hotel & Konferencecenter.
Annonce

Vingsted: 1. oktober er det præcis 25 år siden, Klaus Drangsfeldt tiltrådte som ny køkkenchef hos Vingsted Hotel & Konferencenter, eller Vingstedcentret, som det hed dengang.

Gennem de 25 år har han stået i spidsen for at udbygge og udvikle køkkenet og madlavningen til det, det er i dag.

- Da jeg kom til, var grøntsager langt hen ad vejen noget, der blev taget op fra frost og varmet op, og kød blev forstegt om formiddagen, skåret ud og lagt i fade og varmet op, når gæsterne skulle spise. Det havde sikkert fungeret udmærket inden, men jeg kom fra kokkefaget og havde nogle andre ambitioner til køkkenet, husker han.

Det var, inden konferencecentret blev det, det er i dag. Dengang var det mere et stort idrætscenter, og køkkenet blev drevet af køkkenledere og køkkenassistenter. Klaus Drangsfeldt var den eneste faglærte kok.

Annonce

Stor udvikling gennem årene

Klaus Drangsfeldt havde klare visioner om at hæve madens kvalitet. En vision, som både den daværende bestyrelse og ledelse bakkede op om.

- Det kostede da et par sværdslag ind imellem, og det medførte også lidt udskiftning i køkkenpersonalet. Men stille og rolig fik vi styret køkkenet i en ny retning, forklarer Klaus Drangsfeldt.

I 2000 blev den store foyer og centersalen bygget til. I 2008 blev køkkenet renoveret, og sidste år blev den gamle svømmehal forvandlet til en stor konferencesal.

- Det har været utrolig spændende at være her i de 25 år, hvor der virkelig er sket meget. Stedet er hele tiden blevet løftet, og nye kundegrupper er kommet ind. Det har alt sammen været med til at udfordre køkkenet positivt, så vi hele tiden har været nødt til at udvikle os, siger Klaus Drangsfeldt.

Annonce

Stortrives stadig

I dag tæller køkkenet 17 ansatte, som Klaus Drangsfeldt har det daglige ansvar for.

- Jeg står ikke så meget i køkkenet og laver mad længere. Min funktion er mere administrativ i dag, hvor jeg blandt andet står for at menuplanlægge, indkøb og økonomi, siger han og tilføjer:

- Men er der travlt, er jeg gerne med i køkkenet og giver en hånd med. Det er altid dejligt at komme ud i køkkenet engang imellem.

Det administrative ved jobbet er han også meget glad for.

- Jeg stortrives her. Jeg har til daglig frihed til at gøre, hvad jeg vil. Den opbakning fra ledelsen og bestyrelsen betyder meget for mig, siger Klaus Drangsfeldt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Egtved Posten

En aften med dansk musik

Annonce
Forsiden netop nu
Egtved Posten

Corona-aflysninger på stribe

Egtved Posten

Klumme: Feministisk heksejagt

Annonce