Annonce
Egtved Posten

Karsten er her stadig: Nu blot med ny base

El-Hjørnet har nu rykket deres showroom og værksted til Vester Nebel. Men det ændrer ikke på hverken service eller montør-opgaverne. Tekniker Karsten Antonsen hjælper stadig kunderne, som han altid har gjort. Foto: Christina Møgelvang Mosegaard
El-Hjørnet, Egtved Lyd & Billede har lukket showroom og værksted ned på Aftensang i Egtved. Men man kan stadig få akkurat samme service og tekniske hjælp. Bare fra en ny base.

Vester Nebel/Egtved: Mange i og omkring Egtved kender sikkert til Karsten Antonsen, der gennem mange år har været byens ekspert udi alle former for tekniske finurligheder med blandt andet tv, radio, paraboler, Internet, musikanlæg - og meget mere til.

Gennem flere år har Karsten Antonsen, som en del af Egtved Lyd & Billede, haft base på Aftensang i Egtved, senest ejet af El-hjørnet ved Henrik Gade. Nu er der dog kommet nye tider. Og nye tider, kræver nye tiltag. Derfor er værksted og showroom nu flyttet ind og er blevet en integreret del af El-Hjørnets domicil på Bavnehøj i Vester Nebel.

- Vi har besluttet at lukke showroom og værksted på Aftensang i Egtved, blandt andet fordi vi gerne vil have det hele samlet under et tag, og samtidig har det åbnet muligheden for, at en ny butik kan være med til at skabe liv på Aftensang, forklarer Henrik Gade, der samtidig understreger, at El-Hjørnets elektrikere stadig har deres gang på Aftensang.

Annonce

Stadig samme muligheder

At Egtved-egnens egen alt-mulig-tekniker og servicemontør, Karsten Antonsen, nu har fået base i Vester Nebel, ændrer det intet ved kundernes muligheder.

- Vi har fået indrettet et flot showroom her i Vester Nebel, og det betyder, at folk stadig kan komme forbi og få råd og vejledning i forhold til for eksempel valg af nyt tv-apparat, lyder det fra Karsten Antonsen.

Han forklarer videre, at han oplever, at mange kunder stadig efterspørger og gerne vil betale for de gode helhedsløsninger med både kvalitetsapparater, rådgivning, opsætning og servicering. Han og Henrik Gade er glade for, at det er noget de stadig kan tilbyde, for det er ikke noget, mange kan tilbyde i dag.

- Og så har jeg fået et rigtigt godt værksted, hvor jeg blandt andet kan reparere apparaterne og på mit lager har jeg det, jeg skal bruge, tilføjer Karsten Antonsen.

Annonce

Stort og småt

Uanset om der skal ryddes op i kablerne, apparater skal installeres, internet-routere skal opsættes og forbindes, antenneanlæg eller parabol driller, fladskærme og streamingsprodukter skal indstilles, eller der endda måske skal monteres en flot panelvæg, hvor blandt andet ledninger og al anden teknik kan skjules bag, så kan Karsten Antonsen tilkaldes.

- Ja, folk skal endelig ringe til mig. Uanset om det er stort eller småt, så kan jeg hjælpe. Og hvis der er noget som kræver ekstra ekspertise eller håndværk, så sørger jeg for at kontakte mine samarbejdspartnere og at tingene dermed bliver gjort. Kunderne skal ikke tænke på noget. Jeg skal nok ordne det, forklarer Karsten Antonsen.

Ud over at servicere privatkunder, yder El-Hjørnets Karsten Antonsen også service og montørarbejde for erhvervskunder. Blandt andet har han opsat hundredvis af tv-apparater i værelserne på Legoland Castle Hotel.


At vi har flyttet det hele til Vester Nebel ændrer i det hele taget ikke på det, som vi hele tiden har kunne tilbyde hos Egtved Lyd & Billede

Henrik Gade, indehaver El-Hjørnet


- I det hele taget favner vi stadig bredt, og for eksempel hjælper vi også med installation og service i forhold til varmepumper, siger Karsten Antonsen.

- At vi har flyttet det hele til Vester Nebel ændrer i det hele taget ikke på det, som vi hele tiden har kunne tilbyde hos Egtved Lyd & Billede. Jeg vil endda sige, at det har styrket mulighederne ved, at den afdeling nu er under samme tag, som resten af virksomheden, slutter Henrik Gade.

Annonce
Annonce
Egtved Posten

Indlæg: Kampesten fra langdyssen i Lihmskov blev brugt til privatbane

Annonce
Annonce
Egtved Posten

Læserbrev: Sæt pris på naturen, også når vi bygger motorveje

Annonce
Forsiden netop nu
Egtved Posten

Her må farmand gerne lange kone og børn en lige højre: Hos Kim i Bredsten er der boksning for hele familien med hjertevarme og råstyrke

Egtved Posten

Fem gratis oplevelser til din ferie: Det behøver ikke være kedeligt at gå på museum, se her hvorfor

Egtved Posten

De alleryngste i Vejle Kommune skal være mikroforskere

Egtved Posten

Tag på tur i Egtvedpigens kulinariske fodspor: Læs her om syv lokale lækkerier med forbindelse til bronzealderen

Egtved Posten

Klumme: Ferie - hvorfor har vi det?

Egtved Posten

Jazz I Trekanten udpeges til Netværksspillested

Egtved Posten

Naturkomiteen har gjort et fantastisk stykke arbejde

Egtved Posten

Festival i nyt setup aflyst to år i streg, men arrangører melder klar til næste år

Egtved Posten

Tusind tak for feedback: Læsere har fortalt, hvad de synes om Egtved Posten

Egtved Posten

Havde en kæmpe interesse i sine medmennesker og var kendt ansigt i byen: Torben er nu død, 75 år gammel

Egtved Posten

Se videoen: Mølkjær Kros 130 år gamle lindetræ falder til jorden med et brag

Egtved Posten

Lykke er vild med mennesker og nærhed: Nu er hun blevet en central del af lokalsamfundet i Firehøjeland

Egtved Posten

Klumme: Flytter vi fokus?

Egtved Posten

Erfaren præst med stor viden om Søren Kierkegaard indsættes ved Balle Valgmenighed

Egtved Posten

Byparken skal have et løft: Skole, hal og sognegård går sammen om projekt for millioner

Egtved Posten

Egtved kan noget: Byrådspolitikere på bytur med sengehygge, optimisme og godt til gane og mave

Egtved Posten

Museum tager bogstavligt talt tråden op til genforeningen

Egtved Posten

Fejring, fed musik og kædeoverrækkelser: Ny præsident og ny guvernør på én dag hos Rotary Egtved

Egtved Posten

Tusindvis af liter vand løber stadig ud i ingenting: Varmeværk har endnu ikke haft held til at finde brud

Egtved Posten

Ny sammenslutning vil tale børnenes og de unges sag

Egtved Posten

De nærmest uundværlige: Det er godt at blive brugt og anerkendt

Annonce