Annonce
Egtved Posten

Karsten er her stadig: Nu blot med ny base

El-Hjørnet har nu rykket deres showroom og værksted til Vester Nebel. Men det ændrer ikke på hverken service eller montør-opgaverne. Tekniker Karsten Antonsen hjælper stadig kunderne, som han altid har gjort. Foto: Christina Møgelvang Mosegaard
El-Hjørnet, Egtved Lyd & Billede har lukket showroom og værksted ned på Aftensang i Egtved. Men man kan stadig få akkurat samme service og tekniske hjælp. Bare fra en ny base.
Annonce

Vester Nebel/Egtved: Mange i og omkring Egtved kender sikkert til Karsten Antonsen, der gennem mange år har været byens ekspert udi alle former for tekniske finurligheder med blandt andet tv, radio, paraboler, Internet, musikanlæg - og meget mere til.

Gennem flere år har Karsten Antonsen, som en del af Egtved Lyd & Billede, haft base på Aftensang i Egtved, senest ejet af El-hjørnet ved Henrik Gade. Nu er der dog kommet nye tider. Og nye tider, kræver nye tiltag. Derfor er værksted og showroom nu flyttet ind og er blevet en integreret del af El-Hjørnets domicil på Bavnehøj i Vester Nebel.

- Vi har besluttet at lukke showroom og værksted på Aftensang i Egtved, blandt andet fordi vi gerne vil have det hele samlet under et tag, og samtidig har det åbnet muligheden for, at en ny butik kan være med til at skabe liv på Aftensang, forklarer Henrik Gade, der samtidig understreger, at El-Hjørnets elektrikere stadig har deres gang på Aftensang.

Annonce

Stadig samme muligheder

At Egtved-egnens egen alt-mulig-tekniker og servicemontør, Karsten Antonsen, nu har fået base i Vester Nebel, ændrer det intet ved kundernes muligheder.

- Vi har fået indrettet et flot showroom her i Vester Nebel, og det betyder, at folk stadig kan komme forbi og få råd og vejledning i forhold til for eksempel valg af nyt tv-apparat, lyder det fra Karsten Antonsen.

Han forklarer videre, at han oplever, at mange kunder stadig efterspørger og gerne vil betale for de gode helhedsløsninger med både kvalitetsapparater, rådgivning, opsætning og servicering. Han og Henrik Gade er glade for, at det er noget de stadig kan tilbyde, for det er ikke noget, mange kan tilbyde i dag.

- Og så har jeg fået et rigtigt godt værksted, hvor jeg blandt andet kan reparere apparaterne og på mit lager har jeg det, jeg skal bruge, tilføjer Karsten Antonsen.

Annonce

Stort og småt

Uanset om der skal ryddes op i kablerne, apparater skal installeres, internet-routere skal opsættes og forbindes, antenneanlæg eller parabol driller, fladskærme og streamingsprodukter skal indstilles, eller der endda måske skal monteres en flot panelvæg, hvor blandt andet ledninger og al anden teknik kan skjules bag, så kan Karsten Antonsen tilkaldes.

- Ja, folk skal endelig ringe til mig. Uanset om det er stort eller småt, så kan jeg hjælpe. Og hvis der er noget som kræver ekstra ekspertise eller håndværk, så sørger jeg for at kontakte mine samarbejdspartnere og at tingene dermed bliver gjort. Kunderne skal ikke tænke på noget. Jeg skal nok ordne det, forklarer Karsten Antonsen.

Ud over at servicere privatkunder, yder El-Hjørnets Karsten Antonsen også service og montørarbejde for erhvervskunder. Blandt andet har han opsat hundredvis af tv-apparater i værelserne på Legoland Castle Hotel.


At vi har flyttet det hele til Vester Nebel ændrer i det hele taget ikke på det, som vi hele tiden har kunne tilbyde hos Egtved Lyd & Billede

Henrik Gade, indehaver El-Hjørnet


- I det hele taget favner vi stadig bredt, og for eksempel hjælper vi også med installation og service i forhold til varmepumper, siger Karsten Antonsen.

- At vi har flyttet det hele til Vester Nebel ændrer i det hele taget ikke på det, som vi hele tiden har kunne tilbyde hos Egtved Lyd & Billede. Jeg vil endda sige, at det har styrket mulighederne ved, at den afdeling nu er under samme tag, som resten af virksomheden, slutter Henrik Gade.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Egtved Posten

20 år med mode og mennesker

Egtved Posten

Udstiller i kommunens kantine

Egtved Posten

Vi mangler deltidsbrandmænd

Egtved Posten

Klumme: Lyset er på vej

Annonce