Annonce
Egtved Posten

Kendt ansigt blandt mange er nu en del af byens handlende: Christian er specialist i sport hos Sportigan

Christian Klyhn Johannsen er for nyligt ansat hos Sportigan i Egtved. Han er opvokset i Egtved og har nærmest altid været en del af byens sportslige liv. Foto: Christina Møgelvang Mosegaard
Christian Klyhn Johannsen fra Egtved blev 1. november ansat som butiksassistent med speciale i sport hos Sportigan/Din Sko Butik. Allerede nu nyder han at kunne servicere alle byens kunder.

Egtved: Mandag 1. november kunne en glad Egtved-dreng træde ind ad døren hos Sportigan/Din Sko Butik som stedets nye ansatte, hvor han nu kunne se frem til at være en del af butikkens dagligdag.

Den glade Egtved-dreng er den 23-årige Christian Klyhn Johannsen, og han er nu ansat som butiksassistent med speciale i sport, og samtidig skal han være en del af butikkens erhvervsafdeling.

Vi er bare så glade for, at vi har kunne få lov til at ansætte Christian. Både fordi han ved meget omkring sportsartikler, og fordi jeg kan se mange fordele i at have en både mandlig og lokalt forankret kollega i butikken, som oven i købet er rigtigt god til at rådgive kunderne

Brit Biltrup, butiksindehaver

- Vi er bare så glade for, at vi har kunne få lov til at ansætte Christian. Både fordi han ved meget omkring sportsartikler, og fordi jeg kan se mange fordele i at have en både mandlig og lokalt forankret kollega i butikken, som oven i købet er rigtigt god til at rådgive kunderne. Det kunne bare ikke være bedre, lyder det fra butiksindehaver Brit Biltrup.

Annonce

Uddannet i Fredericia

Christian Klyhn Johannsen blev i 2019 færdiguddannet hos Sport 24 i Fredericia, hvor han i sin fagprøve havde fokus på løbesko, og i de seneste to år har han været ansat i samme virksomhed - blot i Herning.

- Jeg har altid vidst, at jeg rent arbejdsmæssigt skulle beskæftige mig med noget, som har med sport at gøre, så det her falder mig helt naturligt, fortæller Christian Klyhn Johannsen, der siden han var barn har været engageret i den lokale sport i Egtved med blandt andet fodbold og håndbold, og også i dag er han en del af håndboldklubben i Egtved.

Som en del af uddannelsen gik Christina Klyhn Johannsen på Handelsgymnasiet Campus Vejle. Og altså er ikke blot sporten en passion for den nye butiksansatte i Egtved, men også handel er noget han interesserer sig for.

Annonce

Eget hus og gode venner

Rent privat betyder vennekredsen meget for Christian Klyhn Johannsen, og så bor han oven i købet i eget hus i Egtved, som han allerede erhvervede sig da han var blot 21 år.

- Jamen, jeg syntes ikke, at jeg ville bruge penge på at skulle leje noget, så i stedet købte jeg hus her i byen, som jeg løbende går og sætter i stand på, fortæller byens nye specialist i sportsartikler.

Og han fortsætter:

- Jeg holder virkelig meget af at bo i Egtved. Det er en dejlig by, og så er jeg jo tæt på både venner og familie, og så har jeg jo nu ikke langt, når jeg skal på arbejde, og det er jo ikke så dårligt, konstaterer Christian Klyhn Johannsen, der på alle måder er glad for nu at være ansat hos Sportigan/Din Sko Butik.

Annonce
Egtved Posten

Dødsfald: Ernst er gået bort

Annonce
Egtved Posten

Planer for stort besøgscenter ved Egtvedpigens Grav droppet: Nu vil styregruppe have nye idéer på banen

Annonce
Egtved Posten

Ny udvalgsformand om elevflugt fra lille skole: 'Der skal handles nu, ellers dør skolen bare en stille død'

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Egtved Posten

Lille skole er ramt af elevflugt, og lukning truer: 'Det her er alvorligt, og vi er nødt til at handle nu'

Egtved Posten

Klumme: Rimelighed i fællesskabet

Egtved Posten

Nissen med den gule fører-hue vandt fotokonkurrencen

Egtved Posten

På café i en smart bybil for Mokkaens skyld

Egtved Posten

Jane og Brian modtog i december Årets Skulderklap i Vorbasse

Egtved Posten

Konferencecenter måtte afskedige godt hver femte medarbejder: Et år senere er medarbejdertallet tilbage på niveau

Annonce