Annonce
Egtved Posten

Klar til nytårsløbet i Egtved

Løb nytåret i møde i Egtved 13. december. Efter løbe eller gåturen ønsker man hinanden godt nytår med et glas champagne. Det hele foregår ved Idræts og Multicentret. Foto: Colourbox
Annonce

Egtved: -Vi har otte idrætsgrene på programmet, og vi har cirka 800 medlemmer, hvor af flertallet er børn og unge, fortæller formanden Per Ahrensberg fra Egtved IF, og han forklarer videre: -Vores fodboldafdeling har et samarbejde med Ammitsbøl, og hvert andet år er de ældre ungdomsårgange på tur til udlandet. De har et par gange været i Holland, og her yder vi støtte til turen. Det er jo et arrangement som de yngre spillere ser frem til, at det bliver deres tur på et tidspunkt. Vi yder også tilskud til diverse rekvisitter til alle afdelingerne, og støtter de forskellige afdelingers juleafslutninger for vores børn og unge medlemmer i Egtved Idræts og Multicenter.

Tirsdag 31. december afholdes for anden gang Nytårsløb, herom fortæller formanden for badmintonafdelingen Berit Vinther Olesen: -Der er start klokken 10 og man kan vælge mellem to ruter. Der er en rute på 3,5 kilometer og så den længere på 8 kilometer. Vi håber der kommer lige så mange som sidste år, da der var 110 deltagere ved vores første Nytårsløb. Efter løbe eller gåturen ønsker vi hinanden godt nytår med et glas champagne. Det hele foregår ved Idræts og Multicentret. Det kan godt betale sig at tanke hos SuperBrugsen i Egtved. Nu har Egtved IF modtaget godt 37.000 kroner inklusiv moms for det seneste år.

Pengene har OK’s kunder sparet op til klubben ved at tanke på deres OK Benzinkort. Når man vælger at knytte sit benzinkort til sponsoraftalen, støtter man gratis med et øre beløb for hver liter brændstof, der tankes på kortet. Det koster med andre ord ikke kunden ekstra at tanke, da det er OK og SuperBrugsen i Egtved, der udbetaler pengene.

Om OK og sponsoratet

- OK er et dansk andelsselskab, ejet af cirka 12.000 kunder og forhandlere
- OK forsyner boligejere, landbrug og erhvervsliv med olie, naturgas, varmepumper, el, mobiltelefoni og forsikringer. OK er desuden med i samarbejder omkring biogas-stationer og brint-stationer.

Foruden sporten har en OK-kunde mulighed for at støtte arbejdet i SOS Børnebyerne, Colitis-Crohn Foreningen, Foreningen Broen, Mødrehjælpen, Dyrenes beskyttelse, ADHD Foreningen, Danske Hospitalsklovne, Grønlandsfonden, Parasport Danmark mv.

Annonce

Op til 15 for hver liter

OK arbejder løbende på at udvikle sit sponsorkoncept. Sponsoraftalen med den pågældende klub eller forening kan i alt opnå 15 øre i støtte for hver liter, bilisten tanker. Der er først og fremmest 5 øre for at tanke brændstof. Men også 5 øre for samme liter brændstof, hvis bilisten er el-kunde i OK og yderligere 5 øre, hvis man har mobiltelefoni hos OK. På den måde kan man faktisk støtte lokalsporten med i alt 15 øre, hver gang man tanker en enkelt liter brændstof.

OK har i en lang årrække støttet mange forskellige sportsaktiviteter i Danmark, herunder lokalsporten. - Vores tankstationer spiller en rolle i lokalsamfundet, og derfor er det naturligt at give noget tilbage til lokale klubber og foreninger. Lige nu har mere end 1600 foreninger fordelt over hele landet en sponsoraftale med OK, siger Anders Knudsen, salgsdirektør i OK.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Egtved Posten

Klumme: Sig selv fra

Egtved Posten

Klumme: Det lokale sammenhold

Egtved Posten

Klumme: Optimisme

Egtved Posten

Høstfest med Kandis i Jordrup

Annonce