Annonce
Egtved Posten

Knøw-prisen udsættes til 2021

Modtageren af Knøw-prisen 2018 blev Leo Grønvall, direktør for slagteriet Danepork i St.Lihme. Det var formand for AktivErhverv, Martin Lund, der overrakte prisen, som bestod af glaskunst af Vibeke Skov fra Engelsholm. Arkivfoto: Gunner Bendtsen
Annonce

Egtved: I en pressemeddelelse skriver bestyrelsen for AktivErhverv, at den med baggrund i covid-19 anbefalingerne har valgt at udsætte årets prisuddeling til 2021.

- Vi håber, at vi ved at vente med uddelingen, kan få coronaen så meget på afstand, at prismodtageren kan blive fejret behørigt, og aftenen vil blive lige så festlig for alle deltagerne, som tidligere år, fortæller bestyrelsen, der ellers fast hvert andet år, blandt andet i forbindelse med den forhenværende Vingsted Messe, har uddelt Knøw-prisen.

Og bestyrelsen fortsætter:

- Vi har et særdeles spændende program i støbeskeen, og så snart der kan sættes en dato for uddelingen, vil der blandt andet gennem pressen blive opfordret til at komme med indstillinger til kandidater til Knøw-prisen.

Med Knøw-prisen hædres lokale virksomheder eller erhvervspersoner, der har udvist ekstraordinært engagement, har udviklet deres virksomheder eller har gjort noget ekstraordinært i erhvervsmæssige sammenhænge.

AktivErhverv har gennem mere end 25 år udelt denne anerkendende pris til blandt andre Egtved Slagtehus, Clausens Tømmerhandel, Vingsted Centret, Nørup Mejeri, Dalbo, J.K. Pavilloner A/S, glaskunstner Vibeke Skov, Karen og Ole Schmidt fra Egtved Lyd & Billede, 2015 LJ Maskinteknik, og senest var det i 2018, Leo Grønwald direktør for virksomheden Danepork, der var den heldige modtager af prisen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Egtved Posten

Corona-aflysninger på stribe

Annonce