Annonce
Egtved Posten

Kom indenfor og blive klogere: Kenni har åbnet et showroom i Egtved

Kenni Dahl, indehaver af Egtved Smedje, håber, at det nye showroom også kan være med til at skabe mere liv i bybilledet i Egtved. Foto: Lunby Foto
Der er opstået nyt liv i et af Egtveds butikslokaler på Aftensang. Det er dog ikke en butik, der er åbnet, men et showroom, hvor man kan blive klogere på varmepumper og vedvarende energi.

Egtved: På Aftensang 36, hvor Salon Haulrig før i tiden holdt til, har Egtved Smedje nu lejet sig ind. Her har virksomheden oprettet et showroom, der skal gøre folk klogere på, hvilke muligheder de blandt andet har, hvis de gerne vil have sig en varmepumpe.

Men det handler ikke alene om varmepumperne. Det handler også om vejledning, rådgivning og god service.

- Vi kommer til at holde åbent her i showroomet hver fredag, med første åbningsdag fredag 29. oktober, men man er altid mere end velkommen til at kontakte os, hvis man gerne vil ind og kigge en anden dag, siger Kenni Dahl, der er indehaver af Egtved Smedje.

Annonce

Han forklarer samtidig, at det er muligt selv at gå rundt og se på de forskellige former for varmepumper, der er i showroomet, og det er helt uforpligtende, men samtidig gør han opmærksom på, at hvis man så ønsker at investere i denne form for vedvarende energi, hænger det unægtelig sammen med rådgivning fra Egtved Smedje, som er godkendte VE-Installatører.

Der er gjort et stort stykke arbejde for, at det hele virker overskueligt og giver mening for kunden i det nye showroom. Foto: Lunby Foto

- Man kan ikke som sådan direkte bare købe en varmepumpe her fra vores showroom, for det kræver meget mere, end bare at kigge på én, som man lige synes kunne passe til hjemmet. Nej, det kræver, at vi som VE-Installatører kommer hjem til kunden og foretager en vurdering af behovet. Her kigger vi for eksempel på, hvordan huset er udformet, hvor godt isoleret det er, og hvordan en varmepumpe vil komme til at fungere, forklarer Kenni Dahl.

Og han tilføjer:

- Og så har vi samtidig et godt samarbejde med El-Hjørnet i forhold til, når der skal monteres ude hos kunderne. Det er faktisk et stort plus i forhold til slutresultatet, for vores montører kender hinanden og arbejdsgangene ret godt. Men selvfølgelig er det kundens ønske som vejer højest, så hvis kunden ønsker at bruge egen elektriker, er det selvfølgelig dem vi retter henvendelse til.

Overskueligt, åbent og tilgængeligt

I det nye showroom har Egtved Smedje prioriteret, at udstillingen skal være overskuelig og give et godt indtryk af, hvad det hele handler om. Samtidig arbejder de på at give potentielle kunder mulighed for at kunne gå rundt alene og snuse rundt.

- På sigt håber vi på at kunne lave noget med en QR-kode, som så gør, at folk simpelthen bare selv kan lukke sig ind i showroomet, hvornår de overhovedet har tid og lyst. Og det giver jo en stor frihed til enten at være spontan eller planlægge en tur derind, og det kan jeg se som en stor fordel for kunderne, lyder det fra Kenni Dahl.

Annonce

Gode samarbejder og mere liv i gaden

At kunne være med til at skabe liv i gadebilledet igen i den forhenværende frisørsalon på Aftensang 36, betyder også meget for Kenni Dahl.

- Ja, altså faktisk kom det hele sig af, at jeg synes det var ærgerligt, at lokalet her stod tomt. Så da jeg fandt ud af, at der ikke var nogen planer med stedet, slog jeg til. Lige nu er det et showroom med varmepumper, men jeg er også åben for flere muligheder. Der er ikke noget, som er låst fast her.

Kenni Dahl fortæller videre, at skulle der for eksempel være andre lokale håndværkere, som kunne tænke sig på et tidspunkt også at byde ind med noget, så er de velkomne til at henvende sig.

Det glæder ham dog samtidigt, at showroomet her også kan være et vindue til at vise, at Egtved Smedje gerne vil være en virksomhed, der kan tilbyde mere end at være et VVS- og blikkenslagerfirma.

- Vi vil gerne være en "&-forretning", for der er så meget mere, vi står for, end at være en Smedje. Faktisk er det noget, vi ønsker så meget, at vi endda har tilføjet et "&" i vores logo, fortæller Kenni Dahl.

Varmepumper

Med en varmepumpe kan man spare energi, hvis man opvarmer med olie, el eller naturgas og bor i et område uden fjernvarme.

Varmepumper udnytter energien fra omgivelserne i husets opvarmningssystem. Det vil sige, at pumpen tager varme fra for eksempel udeluft eller jord og overfører den til radiatorer eller gulvvarme eller blæser den direkte ind som varm luft.

Luft til vand varmepumper, som man også kan finde se i showroomet hos Egtved Smedje, kræver vandbårne radiatorer eller gulvvarme og plads til udedel på grunden.

Varmepumper giver rumvarme og varmt brugsvand.

Læs mere om Egtved Smedje på www.egtved-smedje.dk

Kilde: SparEnergi.dk

Annonce
Annonce
Billund Ugeavis

Erik var et prægtigt menneske og en fremragende formidler

Annonce
Annonce
Egtved Posten

Egtved i lyserødt: Der blev grinet, sunget og tændt lys i brysternes tegn

Annonce
Forsiden netop nu
Egtved Posten

Skørt nok: Lette mænd på tynde hjul vil få folk til at valfarte til Øssbyland

Egtved Posten

Betty Rosenlund er kåret til årets frivillige Ildsjæl 2021

Egtved Posten

Flere medlemmer i Ældrerådet vil hellere vil afholde fredsvalg end fremmødevalg, fordi kandidaterne er så få: Formanden er uenig og går af

Egtved Posten

Ung 23-årig er hoppet ud i drømmen: Mathias har han startet egen tømrervirksomhed

Egtved Posten

Se billederne: En æra sluttede i Fynslund - Sepp sagde farvel som aktiv i fodbold

Egtved Posten

Lokalråd står klar med nyt navn, ny formand, og ny kommunikation: - Det skal være nemt at finde frem til os, lyder budskabet

VEJLE

Vejle Spildevand skal opspore corona i vandet fra dit toilet: Smitten kan måles i kloakken, inden du bliver syg

Egtved Posten

Egtved summede af liv i lørdags

Egtved Posten

Jernalderlandsby er dukket op under nyt udstykningsområde i Egtved

Egtved Posten

Vi har fået en ny hjælper på avisen. Den hedder Eventinfo

Egtved Posten

Per kan fejre 25-års jubilæum i Lego Koncernen

Egtved Posten

Ny virksomhed i Ågård giver dig klarhed og skønne sager til selvforkælelse

Egtved Posten

Tucan Club kåret som en af Europas bedste

Egtved Posten

Gitte Gade om det der sker i næste uge: Det er bevist, at det nytter, og vi kender jo nærmest alle nogen der har været ramt

Egtved Posten

Tyveknægte smadrede ruder og stjal festtøj og overtøj

Egtved Posten

Stemningen var eksplosiv, men økonomien løb kun lige rundt: Alligevel afløser festival det, som alle har kendt til gennem mange år

Egtved Posten

Egtved er klar til at vise sig frem for voksne og børn

Egtved Posten

Kom indenfor og blive klogere: Kenni har åbnet et showroom i Egtved

Egtved Posten

Efterskole og friskole vil bygge til for 40 millioner kroner

Egtved Posten

Fredag aften siger Sepp Piontek definitivt farvel til det aktive fodboldliv: Det sker i en lillebitte by, der bliver løbet over ende

Egtved Posten

Eriks første sværd lå ved hans side om natten: - Begrænsningens kunst er vanskelig, men jeg kunne godt tænke mig en bronzekanon

Annonce