Annonce
Egtved Posten

Kommer til at savne Egtved: Sara åbner egen salon ved hjemmet

Sara Poulsen åbner torsdag 18. juni sin helt egen salon på Ømkulevej 28 i udkanten af Vejle. Hun har gennem mange år været ansat som frisør hos Center Salonen i Egtved. Nu vil hun være selvstændig og samtidig prioritere familielivet, og derfor er salonen blevet etableret i forbindelse med hjemmet. Foto: Christina Møgelvang Mosegaard
Sara Poulsen har været ansat som frisør i Egtved gennem mange år. Nu åbner hun egen salon i forbindelse med sit hjem. Det gør hun for at få familielivet og livet, som selvstændig, til at harmonere.
Annonce

Egtved: Mange kender sikkert Sara Poulsen. Gennem 13 år har hun været ansat som frisør hos Center Salonen i Egtved. Hun har samtidig altid vidst, at hun en dag skulle starte som selvstændig frisør. Den dag er nu ved at være oprunden. Sara Poulsen åbner nemlig døren til salonen Frisør Sara P torsdag 18. juni, som er beliggende i forbindelse med familiens hjem i udkanten af Vejle ved Kongens Kær. Hun har glædet sig meget til at starte for sig selv, men det er også med vemod, at hun nu siger farvel til alt det gode ved Egtved.

- Jeg holder virkelig af Egtved som by, og har altid handlet i byen for at støtte lokalt. Også de mange søde kunder har været et kæmpe plus. Dem vil jeg virkelig komme til at savne, lyder det fra Sara P. Men beslutningen om at starte som selvstændig nær hjemmet, bunder i hendes behov for at kunne kombinere familielivet med dét at være frisør. For hvis hun både skal passe et fuldtidsjob og kunne være der for sine børn, så ser hun det ikke som en mulighed også at skulle lægge transporttid oveni det hele.

Annonce

Det store M og det lige så store F

- Jeg er bare mor med stort M, men også frisør med stort F. Det betyder meget at kunne være tæt på min familie i hverdagen og samtidig er frisørfaget både min hobby og en livsstil for mig, som jeg ikke kan leve uden, og nu har jeg fået muligheden for at kombinere det hele, fortæller Sara Poulsen, der har to døtre. Den ene to år gammel og den anden er seks år. Hendes mand er også selvstændig, og har stor forståelse for hendes beslutning om at starte for sig selv.

- Det giver mine piger tryghed og jeg kan lave mere fleksible åbningstider, når salonen ligger i forbindelse med hjemmet, og for eksempel kan jeg nogle dage tilbyde mine kunder tider om aftenen, tilføjer hun.

Sara Poulsen fornemmer, at det til tider kan være et tabu at snakke om dét at være selvstændig, samtidig med, at man gerne vil lade familielivet fylde mere. Hun mener dog godt, at det kan lade sig gøre. Hun vover i hvert tilfælde pelsen og springer ud i det.

Annonce

Vild med udvikling

Sara Poulsen blev uddannet fra Hansenberg i Kolding i 2007, hvor hun bestod med bronzemedalje. Siden har hun været censor på frisøruddannelsen, hvor hun hvert år er med til at bedømme frisørelevernes skole- og svendeprøver.

- Frisørfaget udvikler sig utroligt hurtigt, og det er også en af grundene til, at jeg i alle år har været engageret som censor, så jeg kan lære fra mig og altid kan tilbyde mine kunder det bedste frisørhåndværk, siger hun.

Sara Poulsen fortæller ligeledes, at hun altid har været vild med at uddanne frisørelever i Center Salonen i Egtved. Det vil hun komme til at savne. Men det at skulle arbejde 37 timer om ugen, hvor man er bundet til faste arbejdstider, når man har en elev under sine vinger, er ikke noget hun lige nu synes kan lade sig gøre. Om det vil ske i fremtiden, ligger endnu åbent for hende.

Annonce

Hele familiens frisør

- Arhj-men, jeg knuselsker for eksempel at have herrekunder. De er så umiddelbare, og nogle gange skal de have en tid her og nu, og det finder vi da ud af. Oftest er det lige ved at sende en sms, siger Sara Poulsen med et skævt smil. Hun forklarer, at hun holder meget af at kunne være hele familiens frisør og elsker at være løsningsparat på alle mulige måder.

- Jeg er så heldig, at det har været en mulighed at indrette salon i forbindelse med vores hjem. Det giver mig lavere omkostninger, som er med til at sikre, at jeg kan tilbyde mine kunder en dejlig oplevelse til en god pris.

Det betyder meget for mig, at det skal være personligt, kunderne skal føle, at de bare kan kontakte mig på telefon og sms, hvis de ikke ønsker at booke tid online.

Hos mig skal kunderne have en professionel behandling, i et hyggeligt og afslappet miljø, lyder det afsluttende fra Sara Poulsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Egtved Posten

Klumme: Krænkelser

Egtved Posten

Biblioteket åbner for selvbetjening

Egtved Posten

Fuld sommerferiefart i gokart

Annonce