Annonce
Egtved Posten

Konferencecenter regner med at komme stærkt igen efter coronakrisen

Coronakrisen gør ondt på Vingsted Hotel & Konferencecenter, der risikerer at miste op mod 50 procent af dette års omsætning. Men salgs- og marketingchefen forventer, at centret allerede næste år er mere eller mindre tilbage på niveau og fra 2022 atter er i vækst. PR-foto
Coronakrisen koster dyrt for Vingsted Hotel og Konferencecenter, men det begynder heldigvis at lysne forude. Salgschef forventer, at centret til næste år er tilbage på sporet og fra 2022 igen vækster.
Annonce

Vingsted: - 2020 bliver et skidt år. Vi risikerer at miste op mod 50 procent af vores omsætning, og det gør ondt. Men det gælder ikke kun hos os. Den danske restaurationsbranche generelt bløder på grund af den her coronakrise, siger Brian Runge, der er salgs- og marketingchef hos Vingsted Hotel & Konferencecenter.

Selvom restauranter og caféer igen må åbne, er der stadig stille i konferencecentret. Da coronavirussen begyndte at sprede sig i Danmark, begyndte telefonerne nemlig at kime i Vingsted. Det var med aflysninger på aflysninger af alle de små og store konferencer og selskaber, som skulle være gennemført i løbet af foråret.

- Heldigvis er vi ovre det værste nu. Telefonen ringer stadig, men nu er det kunder, der gerne vil finde nye datoer, eller kunder, som gerne vil gennemføre mindre arrangementer hos os, da vi har god plads og dermed gode betingelser for at kunne holde afstand, fortæller han.

Annonce

Udefaciliteter

Selvom der er meget sparsomt med gæster, betyder det ikke, at alt er stille. I øjeblikket er der godt nok kun fem fastansatte foruden en række elever på arbejde, resten af de i alt 70 ansatte er hjemsendte i øjeblikket. Men de, der stadig har den daglige gang i Vingsted, får ordnet mange praktiske ting, og håndværkere er hyret ind til at klare en række forskellige opgaver, så alt kommer til at stå klar, når gæsterne for alvor vender tilbage.

- Samtidig arbejder vi på at investere i at etablere udendørs mødefaciliteter, blandt andet indkøb af cirka 300 stole og nogle borde. Under den her coronakrise har mange virkelig fået øjnene op for naturen og den energi, det kan give at være ude i den. Vi er her omgivet af natur og store grønne arealer og har nogle fantastiske muligheder for at tilbyde faciliteter til møder i det grønne. Det mærker vi samtidig en stigende efterspørgsel på, forklarer Brian Runge.

Annonce

Tror på fremgang

Salgs- og marketingchefen ser frem til, at hverdagen begynder at normalisere sig igen.

- Vi har de seneste år været inde i en rigtig god periode med fremgang hvert år og har virkelig fået cementeret vores status som et fire-stjernet konferencecenter. Vi havde også budgetteret med en pæn fremgang i år, men nu håber vi i stedet at kunne begrænse tabet af omsætning mest muligt. Til gengæld håber vi på, at vi allerede i efteråret kommer næsten op i normalt gear igen, siger Brian Runge og fortsætter;

- Jeg føler mig dog ret overbevist om, at coronakrisen også vil kunne mærkes i et eller andet omfang i 2021, men jeg håber og tror på, at vi i 2022 atter vil være tilbage på sporet og atter mærke vækst.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Egtved Posten

Klumme: Krænkelser

Egtved Posten

Biblioteket åbner for selvbetjening

Egtved Posten

Fuld sommerferiefart i gokart

Annonce