Annonce
Egtved Posten

Læserbrev: Så skete det

Annonce

Egtved: Egtved mistede sin trælasthandel og byggemarked.

Det kan der naturligvis være mange grunde til, dog tror jeg ikke, det kom som den store overraskelse.

Det er da heller ikke det at trælasten er lukket, der irriterer mig mest, det er måden det er sket på.

Selv om jeg har været kunde i trælasten de sidste 17 år, er jeg ikke på noget tidspunkt blevet informeret om, hvad der sker med min konto i butikken. Er den bare automatisk blevet overført til Stark? jeg har i alle tilfælde ingen interesse i at have konto, eller i det hele taget at være kunde hos Stark.

Der er heller ikke blevet orienteret om, hvornår forretningen lukker, det fandt jeg tilfældigt ud af ved besøg i butikken, hvor svaret på et af mine spørgsmål var, trælasten er lukket fra i morgen klokken 17.

Så er det da fint at man i Egtved Posten kan læse at Stark begrunder lukningen med, at der ikke er langt til Vejle, hvor man har et langt større udvalg end hvad der er muligt i Egtved, og bryder man sig ikke om at køre til Vejle, er der samme afstand, og lige så gode muligheder hos Stark i Kolding.

Jeg mener bare, med den mangel på orientering, der har været ud til faste kunder, tror jeg ikke, der er mange, der føler sig fristet til at flytte deres handel til Stark, der findes da heldigvis andre gode muligheder for trælasthandel i både Vejle og Kolding.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Egtved Posten

Corona-aflysninger på stribe

Annonce