Annonce
Egtved Posten

Lang tradition for sammenhold

Dorthe Sommerlund håber og tror på Egtveds opbakning. Foto: Christina Møgelvang Mosegaard
Annonce

Egtved: Dorthe Sommerlund er formand for Egtved Handelsforening, og for hende og for alle de andre handlende i Egtved, er kampagnen “Sæt pris på din by - Køb lokalt” en kærkommen mulighed for at sætte fokus på sammenhold og dét at holde en by i live. Ikke blot for butikkernes og virksomhedernes by, men også for det frivillige liv og foreningerne.

- I Egtved har vi altid haft stor tradition for at stå sammen. For vi kender alle udfordringer ved at bo i et lille samfund. Men vi prøver at bakke hinanden op, lyder det fra Dorthe Sommerlund.

Og hun fortsætter:

- Desuden er vi så heldige, at vi for nyligt har fået både multihal og svømmehal. Det er noget, der trækker folk til. Men det forpligter også, for det skaber en ekstra forventning og behov for et handelsliv. Så det er i alles interesse, at byen er levende. Og det er en dejlig ting ved at bo her.

I Egtved har vi altid haft stor tradition for at stå sammen. For vi kender alle udfordringer ved at bo i et lille samfund

Dorthe Sommerlund, formand for Egtved Handelsforening og butiksejer

Annonce

Vender udfordringerne til noget positivt

Trods de udfordringer der kan være ved at være handlende i en mindre by som Egtved, er der stor positiv ånd, handlekraft og vilje at spore. - Det er ikke nogen hemmelighed, at det er udfordrende at drive forretning i en lille by. Vi taler også meget om, hvor ærlige vi skal være overfor vores kunder om, hvordan det går. Vi vil jo ikke være negative, og de skal ikke have ondt af os. Men vi oplever faktisk, at mere ærlighed er godt, for det skaber en bevidsthed om, at det ikke er nok at sige, man skal handle lokalt. Men skal også gøre det. Hele byen er nødt til at bakke op, for det smitter af på både foreningsliv og fritidsaktiviteter, siger en håbefuld Dorthe Sommerlund.

Annonce
Annonce
Egtved Posten

Læserbrev: Vi har brug for hinanden

Annonce
Annonce
Egtved Posten

Klumme: Lys i mørket

Annonce
Forsiden netop nu
Egtved Posten

Julekoncert i Bredsten Kirke

Annonce