Annonce
Egtved Posten

Liv på kroen: Ny forpagter fundet til Vorbasse Kro

Snart vil der komme liv i kroen igen. Arkivfoto: Keld Stampe
Til foråret vil der blive tændt op i gryderne igen, og bordene vil blive dækket på ny på kroen i Vorbasse, der har fået en ny forpagter.
Annonce
Annonce

Ben i næsen

Det var Cecilia Veggerby, der selv kontaktede Jane Langvad og Brian Madsen.

- Vi er helt vildt glade for, at der er sådan en ung kvinde, der har modet til det. Vi har selvfølgelig haft mange samtaler med hende, og fra den første snak kunne vi mærke, at der var en rigtig god kemi, siger Jane Langvad og understreger, at det er vigtigt for en by som Vorbasse at have en velfungerende kro.

- Når vi ønsker at forpagte ud, så er det jo ikke kun, fordi vi har en bygning, der skal lejes ud, men vi er meget interesserede i, at der er en velfungerende kro i Vorbasse. Det betyder ufattelig meget for en lille by. Så vi glæder os helt vildt til at tænde lysene på kroen og at åbne dørene igen, og vi er helt trygge ved, at det er Cecilia der skal stå i spidsen for det. Hun har ben i næsen, siger Jane Langvad.

Annonce

Røgfri krostue

Som planen er på nuværende tidspunkt, vil der både være mulighed for at holde fester, spise i restauranten og få bragt mad ud af huset, men noget bliver anderledes, når krostuen åbner sidst i februar. Det vil ikke længere være muligt at ryge.

- Det bliver måske svært for nogen, men vi tror, det måske kan tiltrække nogle flere kunder, fordi der ikke bliver røget, siger Jane Langvad.

- Vi har overvejet det i flere år. Det kan være svært at ændre på en værtshuskultur, men vi synes bare, at tiden er inde til det, nu hvor vi har lukket i nogle måneder. Vi tror på, det kan give en større kundetilgang, siger Jane Langvad.

Vorbasse: Snart vil der komme liv i Vorbasse Kro igen.

27-årige Cecilia Veggerby fra Vandel skal være kroens nye forpagter, efter den har været lukket siden november sidste år, da den tidligere forpagter gik konkurs.

Hvis alt går efter planen, åbner krostuen på Vorbasse Kro sidst i februar, mens køkkenet vil åbne den 1. april. Dermed kommer der endnu engang liv i Kroen på Østergade 4.

- Cecilia skal lige ind lære huset og menneskerne her at kende, siger Jane Langvad.

Cecilia Veggerby er uddannet tjener på Hotel Propellen og arbejder på nuværende tidspunkt på Kryb i Ly Kro i Taulov.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Egtved Posten

Klumme: Krænkelser

Egtved Posten

Biblioteket åbner for selvbetjening

Egtved Posten

Fuld sommerferiefart i gokart

Annonce