Annonce
Egtved Posten

Lokalråd står klar med nyt navn, ny formand, og ny kommunikation: - Det skal være nemt at finde frem til os, lyder budskabet

34-årige Morten Bundgaard er den nye formand for Bredsten lokalråd. Foto: Christina Møgelvang Mosegaard
Navnet Bredsten i Udvikling (BIU) er ikke længere noget, man skal forholde sig til. Lokalrådet har nemlig skiftet navn, og så er der kommet ny formand - og der er nye toner på vej.

Bredsten: I midten af september blev der hos det daværende Bredsten i Udvikling, som også har gået under navnet BIU, holdt generalforsamling, og i kølvandet herpå er der sket flere fornyelser.

Foreningen har fået nyt navn, formanden er ny, og så er det blevet vedtaget, at der skal sættes meget målrettet ind på, at foreningen skal være endnu mere tydelig i bybilledet i Bredsten, så borgerne nemt forstår, hvad de kan bruge foreningen til.

Navnet - og formanden

- Nu skal man ikke længere gå og undre sig over, hvad "BIU" betyder. Nogle har for eksempel spurgt, om det er navnet på en idrætsforening, og i det hele taget har vi mærket, at mange ikke rigtigt har vidst, hvad det faktisk står for, og hvad foreningen kan yde, lyder det fra den 34-årige Morten Bundgaard, der ved et konstituerende bestyrelsesmøde 27. september blev indsat som formand for foreningen, som blandt andet arbejder for at skabe vækst, sammenhold og ikke mindst attraktive leveforhold for Bredstens borgere.

Og så er det helt store punkt på dagsordenen i den kommende tid  - kommunikation.

Derfor har foreningen også skiftet navn.

- Det nye navn er lige ud ad landevejen blevet til "Bredsten Lokalråd". Vi har valgt, at det skal være let at afkode, hvem vi er, og hvad vi er - nemlig et lokalråd, forklarer den nye formand, som sammen med den nyligt konstituerede bestyrelse nu vil sætte alle sejl ind på at være nemme at finde frem til og komme i kontakt med.

Annonce

Ny hjemmeside

- Man vil kunne finde os via Facebook, men også via vores nye hjemmeside, som gerne skal blive meget enkel og let at finde rundt på, forklarer Morten Bundgaard.

Han fortæller videre, at lokalrådet har købt sig ind på et koncept hos "Foreningssider.dk", der har base i Give. Her er skabeloner, support og brugervenlighed, hvilket kan hjælpe bestyrelsen med at spare tid.

- Den gamle hjemmeside er alt for svær at holde opdateret, og der er brug for en større enkelhed, så folk nemt kan finde frem til det, som de har brug for at vide, siger Morten Bundgaard.

Det bliver dog stadig under domænet 7182.dk, at man kan finde frem til lokalrådet i Bredsten.

- Og så skal det i det hele taget være nemt at komme i kontakt med os, og det skal være nemt at finde ud af, hvad man kan bruge os til, tilføjer Morten Bundgaard.

Annonce

Vi kan hjælpe

Hos Bredsten Lokalråd kan de blandt andet hjælpe borgere og frivillige foreninger med at søge økonomisk støtte til projekter, de kan bane vejen, åbne døre og skubbe på for forandringer.

- Vi er her for borgerne. Vi er ikke bare en lukket klub af gamle mænd med piber i munden. Tværtimod. Vi vil gerne være dem, som man henvender sig til, når man har brug for hjælp og støtte til noget af det, som man brænder for, siger Morten Bundgaard, og tilføjer:

- Vi har økonomiske midler, som vi kan støtte mindre projekter med, og ellers har vi kompetencerne til at hjælpe med fondssøgning, kontakt til kommunen og politikerne og meget mere til.

Annonce

Helt almindelig

Gennem de seneste 11 år har formanden for BIU, Bredsten i Udvikling, været Anders Pedersen, som sammen med sin bestyrelse har arbejdet ihærdigt for at skabe forbedringer i byen. Og det arbejde har Morten Bundgaard nu tænkt sig at sætte sit præg på. Men hvem er Morten Bundgaard egentligt.

- Jeg vil egentligt nok kalde mig selv for en helt almindelig mand, siger Morten Damgaard, der bor i en villa Bredsten sammen med sin kone, der er sygeplejerske, og deres to døtre.

Selv er han læreruddannet og arbejder til dagligt på UU Kolding, hvor han som underviser og hjælper unge mennesker med at finde retning i livet.

I fritiden er han medinstruktør på et gymnastikhold i hallen i Bredsten.

Altså i bund og grund er det bare vigtigt, at vi gør det her, så Bredsten kan være et attraktivt sted at være for vores børn og os selv - både nu og i fremtiden. Vi skal holde gang i byen, tiltrække nye indbyggere og skabe udvikling. Det skal være dejligt at være her.

Morten Bundgaard, ny formand i Bredsten Lokalråd


- Og så må jeg sige, at jeg altid har interesseret mig for at kunne påvirke forvaltninger og lokale politikere. Jeg kan godt finde på at skubbe til dem, så de ser og forstår, hvad der er brug for. Så det tænker jeg, at jeg også i fremtiden vil komme til at gøre en hel del, forklarer formanden.

Og han siger til slut:

- Altså i bund og grund er det bare vigtigt, at vi gør det her, så Bredsten kan være et attraktivt sted at være for vores børn og os selv - både nu og i fremtiden. Vi skal holde gang i byen, tiltrække nye indbyggere og skabe udvikling. Det skal være dejligt at være her.

Annonce
Annonce
Billund Ugeavis

Erik var et prægtigt menneske og en fremragende formidler

Annonce
Annonce
Egtved Posten

Egtved i lyserødt: Der blev grinet, sunget og tændt lys i brysternes tegn

Annonce
Forsiden netop nu
Egtved Posten

Skørt nok: Lette mænd på tynde hjul vil få folk til at valfarte til Øssbyland

Egtved Posten

Betty Rosenlund er kåret til årets frivillige Ildsjæl 2021

Egtved Posten

Flere medlemmer i Ældrerådet vil hellere vil afholde fredsvalg end fremmødevalg, fordi kandidaterne er så få: Formanden er uenig og går af

Egtved Posten

Ung 23-årig er hoppet ud i drømmen: Mathias har han startet egen tømrervirksomhed

Egtved Posten

Se billederne: En æra sluttede i Fynslund - Sepp sagde farvel som aktiv i fodbold

Egtved Posten

Lokalråd står klar med nyt navn, ny formand, og ny kommunikation: - Det skal være nemt at finde frem til os, lyder budskabet

VEJLE

Vejle Spildevand skal opspore corona i vandet fra dit toilet: Smitten kan måles i kloakken, inden du bliver syg

Egtved Posten

Egtved summede af liv i lørdags

Egtved Posten

Jernalderlandsby er dukket op under nyt udstykningsområde i Egtved

Egtved Posten

Vi har fået en ny hjælper på avisen. Den hedder Eventinfo

Egtved Posten

Per kan fejre 25-års jubilæum i Lego Koncernen

Egtved Posten

Ny virksomhed i Ågård giver dig klarhed og skønne sager til selvforkælelse

Egtved Posten

Tucan Club kåret som en af Europas bedste

Egtved Posten

Gitte Gade om det der sker i næste uge: Det er bevist, at det nytter, og vi kender jo nærmest alle nogen der har været ramt

Egtved Posten

Tyveknægte smadrede ruder og stjal festtøj og overtøj

Egtved Posten

Stemningen var eksplosiv, men økonomien løb kun lige rundt: Alligevel afløser festival det, som alle har kendt til gennem mange år

Egtved Posten

Egtved er klar til at vise sig frem for voksne og børn

Egtved Posten

Kom indenfor og blive klogere: Kenni har åbnet et showroom i Egtved

Egtved Posten

Efterskole og friskole vil bygge til for 40 millioner kroner

Egtved Posten

Fredag aften siger Sepp Piontek definitivt farvel til det aktive fodboldliv: Det sker i en lillebitte by, der bliver løbet over ende

Egtved Posten

Eriks første sværd lå ved hans side om natten: - Begrænsningens kunst er vanskelig, men jeg kunne godt tænke mig en bronzekanon

Annonce