Annonce
Egtved Posten

Lokalråd står klar med nyt navn, ny formand, og ny kommunikation: - Det skal være nemt at finde frem til os, lyder budskabet

34-årige Morten Bundgaard er den nye formand for Bredsten lokalråd. Foto: Christina Møgelvang Mosegaard
Navnet Bredsten i Udvikling (BIU) er ikke længere noget, man skal forholde sig til. Lokalrådet har nemlig skiftet navn, og så er der kommet ny formand - og der er nye toner på vej.

Bredsten: I midten af september blev der hos det daværende Bredsten i Udvikling, som også har gået under navnet BIU, holdt generalforsamling, og i kølvandet herpå er der sket flere fornyelser.

Foreningen har fået nyt navn, formanden er ny, og så er det blevet vedtaget, at der skal sættes meget målrettet ind på, at foreningen skal være endnu mere tydelig i bybilledet i Bredsten, så borgerne nemt forstår, hvad de kan bruge foreningen til.

Navnet - og formanden

- Nu skal man ikke længere gå og undre sig over, hvad "BIU" betyder. Nogle har for eksempel spurgt, om det er navnet på en idrætsforening, og i det hele taget har vi mærket, at mange ikke rigtigt har vidst, hvad det faktisk står for, og hvad foreningen kan yde, lyder det fra den 34-årige Morten Bundgaard, der ved et konstituerende bestyrelsesmøde 27. september blev indsat som formand for foreningen, som blandt andet arbejder for at skabe vækst, sammenhold og ikke mindst attraktive leveforhold for Bredstens borgere.

Og så er det helt store punkt på dagsordenen i den kommende tid  - kommunikation.

Derfor har foreningen også skiftet navn.

- Det nye navn er lige ud ad landevejen blevet til "Bredsten Lokalråd". Vi har valgt, at det skal være let at afkode, hvem vi er, og hvad vi er - nemlig et lokalråd, forklarer den nye formand, som sammen med den nyligt konstituerede bestyrelse nu vil sætte alle sejl ind på at være nemme at finde frem til og komme i kontakt med.

Annonce

Ny hjemmeside

- Man vil kunne finde os via Facebook, men også via vores nye hjemmeside, som gerne skal blive meget enkel og let at finde rundt på, forklarer Morten Bundgaard.

Han fortæller videre, at lokalrådet har købt sig ind på et koncept hos "Foreningssider.dk", der har base i Give. Her er skabeloner, support og brugervenlighed, hvilket kan hjælpe bestyrelsen med at spare tid.

- Den gamle hjemmeside er alt for svær at holde opdateret, og der er brug for en større enkelhed, så folk nemt kan finde frem til det, som de har brug for at vide, siger Morten Bundgaard.

Det bliver dog stadig under domænet 7182.dk, at man kan finde frem til lokalrådet i Bredsten.

- Og så skal det i det hele taget være nemt at komme i kontakt med os, og det skal være nemt at finde ud af, hvad man kan bruge os til, tilføjer Morten Bundgaard.

Annonce

Vi kan hjælpe

Hos Bredsten Lokalråd kan de blandt andet hjælpe borgere og frivillige foreninger med at søge økonomisk støtte til projekter, de kan bane vejen, åbne døre og skubbe på for forandringer.

- Vi er her for borgerne. Vi er ikke bare en lukket klub af gamle mænd med piber i munden. Tværtimod. Vi vil gerne være dem, som man henvender sig til, når man har brug for hjælp og støtte til noget af det, som man brænder for, siger Morten Bundgaard, og tilføjer:

- Vi har økonomiske midler, som vi kan støtte mindre projekter med, og ellers har vi kompetencerne til at hjælpe med fondssøgning, kontakt til kommunen og politikerne og meget mere til.

Annonce

Helt almindelig

Gennem de seneste 11 år har formanden for BIU, Bredsten i Udvikling, været Anders Pedersen, som sammen med sin bestyrelse har arbejdet ihærdigt for at skabe forbedringer i byen. Og det arbejde har Morten Bundgaard nu tænkt sig at sætte sit præg på. Men hvem er Morten Bundgaard egentligt.

- Jeg vil egentligt nok kalde mig selv for en helt almindelig mand, siger Morten Damgaard, der bor i en villa Bredsten sammen med sin kone, der er sygeplejerske, og deres to døtre.

Selv er han læreruddannet og arbejder til dagligt på UU Kolding, hvor han som underviser og hjælper unge mennesker med at finde retning i livet.

I fritiden er han medinstruktør på et gymnastikhold i hallen i Bredsten.

Altså i bund og grund er det bare vigtigt, at vi gør det her, så Bredsten kan være et attraktivt sted at være for vores børn og os selv - både nu og i fremtiden. Vi skal holde gang i byen, tiltrække nye indbyggere og skabe udvikling. Det skal være dejligt at være her.

Morten Bundgaard, ny formand i Bredsten Lokalråd


- Og så må jeg sige, at jeg altid har interesseret mig for at kunne påvirke forvaltninger og lokale politikere. Jeg kan godt finde på at skubbe til dem, så de ser og forstår, hvad der er brug for. Så det tænker jeg, at jeg også i fremtiden vil komme til at gøre en hel del, forklarer formanden.

Og han siger til slut:

- Altså i bund og grund er det bare vigtigt, at vi gør det her, så Bredsten kan være et attraktivt sted at være for vores børn og os selv - både nu og i fremtiden. Vi skal holde gang i byen, tiltrække nye indbyggere og skabe udvikling. Det skal være dejligt at være her.

Annonce
Annonce
Egtved Posten

Byrådsmedlem i ny valgkamp: Jeg håber på din stemme til ældrerådsvalget

Annonce
Annonce
Egtved Posten

Det kostede en formand, men nu gennemføres omstridt valg: 'Det kom totalt bag på os, at der ikke var flere kandidater i første omgang'

Annonce
Forsiden netop nu
Egtved Posten

Derfor er Skolestien spærret: Nødvendig kloakseparering er i gang

Egtved Posten

Rørte virksomhedsejere modtog pris: - Vi er så heldige at have vind i alle sejl i øjeblikket

Egtved Posten

Mindeord: Palle ville så gerne nå at blive 100 år, men sådan skulle det ikke gå

Egtved Posten

Den dag Egtved Skole tog på rejse tilbage i tiden: 300-års fejring af skolelivet i byen blev fejret

Egtved Posten

Klumme: Ligestilling

Egtved Posten

Tidsfristen er forlænget: Julen er hjerternes tid, og julehjælpen er nær for de som har brug for den

Egtved Posten

Butikker arrangerer amerikansk lotteri for kunderne

Egtved Posten

Navne: 25 års jubilæum i Lego Koncernen

Egtved Posten

Kendt ansigt blandt mange er nu en del af byens handlende: Christian er specialist i sport hos Sportigan

Egtved Posten

Meget fin dame besøger tøjbutik: Hun er mest grøn og meget naturlig

Egtved Posten

Klumme: Hvor skal vi bo – by eller land?

Egtved Posten

Der bliver heller ikke juleoptog i år: - Men vi skal nok sørge for masser af julestemning alligevel

Egtved Posten

Butikker arrangerer amerikansk lotteri for kunderne

Egtved Posten

Her på skolen går de klædt som i gamle dage: Elever og ansatte fejrer, at det er 300 år, siden byen fik sin skole

Egtved Posten

Klumme: Fokus på trafikken

Egtved Posten

Få overblikket her: De er ude, de er inde, og de er nye - og så mange stemmer fik de

Egtved Posten

Søren Peschardt er indstillet til Dannebrogordenens Ridderkors

Egtved Posten

Lynge nyder sin nye tilværelse i De gamles hjem: - Jeg har endda tid til at lave mad, inden min kone kommer hjem

Egtved Posten

Mød dine lokale kandidater: Henrik Sandholm (K)

Egtved Posten

Mød dine lokale kandidater: Morten Skovlund

Egtved Posten

Mød dine lokale kandidater: Gitte Frederiksen (V)

Annonce