Annonce
Egtved Posten

Mød den nye tandlæge hos Dentist Egtved

Diwa Zadran er fra 1. september ansat som tandlæge hos Dentist Egtved. Privatfoto

Som et led i, at tandlæge i Egtved gennem 33 år, Lone Esø, har bestemt sig for at gå ned i tid, kan Dentist Egtved fra 1. september byde Diwa Zadran velkommen.

Annonce

Egtved: Fra 1. september vil man kunne møde et helt nyt ansigt hos Dentist Egtved, nemlig den 28-årige tandlæge, Diwa Zadran.

- Diwa er en dygtig og ambitiøs pige, der har stor erfaring i faget, lyder det fra tandlæge Lone Esø, der har bestluttet sig for at gå ned i arbejdstid og derfor nu giver plads til endnu en tandlæge i klinikken. De to tandlæger vil hver være på tandklinikken to dage ugentligt.

Annonce

Mange ekspertiser

Lone Esø fortæller også, at tandlæge Diwa Zadran blandt andet har erfaringer som tandlæge i Løgstør og Silkeborg, samt hos den kommunale tandpleje i Lemvig. Det fortælles ligeledes, at Diwa Zadran sideløbende med sit job er i gang med at uddanne sig som tandkirurg, hvilket bliver en stor fordel for kunderne hos Dentist Egtved. I det hele taget er Diwa Zadran en tandlæge der har ekspertiser på mange områder og hun vil sideløbende med stillingen i Egtved også være i en stilling som tandlæge hos Dentist Hedensted.

Annonce

Mere tid til hjemmet og fritid

Lone Esø, der gennem 33 år har været Egtveds dygtige tandlæge, føler at tiden er dér, hvor hun begynder at bruge mere tid på privatlivet.

- Jeg vil meget gerne ud og spille noget mere golf, sørge for at få noget mere motion og så vil jeg tage noget mere på camping med min mand, fortæller en smilende Lone Esø, der naturligvis holder meget af sit arbejde som tandlæge i Egtved, men også har lyst til mere fritid.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Egtved Posten

Er der nogen som kan hjælpe

Egtved Posten

Er der nogen som kan hjælpe

Egtved Posten

Blomster fra en glad dreng

Annonce