Annonce
Egtved Posten

Mød dine lokale kandidater: Thyge Havgaard Bjerring (V)

Thyge Havgaard Bjerring, byrådskandidat, Venstre. Foto: Christina Møgelvang Mosegaard
Kommunalvalget er lige om hjørnet, nærmere betegnet 16. november, og avisen har en efterårsdag i silende regn haft sat de lokale politikere stævne i Tørskind Grusgrav. Alle kandidaterne har svaret på tre spørgsmål. Måske det kan være et bidrag til at kunne lære dem bedre at kende, før du sætter krydset 16. november. I denne artikel kan du læse om Thyge Havgaard Bjerring (V).

Hvem er du, som person?

Mit navn er Thyge Havgaard Bjerring. Jeg er 51 år, opvokset i Randbøldal og har altid boet i "Firehøjeland" (Randbøldal, Vandel, Ny Nørup), indtil jeg i 2005 flyttede til Mejsling sammen med min hustru Karen-Marie og børn.

Emil og Clara bor hjemme og går henholdsvis i den lokale folkeskole og i gymnasiet. Emma bor sammen med Casper og vores lille barnebarn, Ellen.

Annonce

Jeg er uddannet indenfor salg, hvor jeg startede ved Jydsk Telefon i Vejle i 1991 og arbejder stadig i TDC Group, i TDC Erhverv, som Account Executive med det samlede kundeansvar for få større danske erhvervskunder.

Det er vigtigt for mig at arbejde fuld tid ved siden af mit politiske arbejde i Vejle Byråd, da jeg mener, at lokal politik aldrig må blive en levevej og skal være en seriøs sund interesse.

I min fritid nyder jeg det frivillige arbejde og foreningsliv, hvor jeg blandt andet er formand i Ammitsbøl Skytte- Gymnastik og Idrætsforening, samtidig deltager jeg aktivt med min familie og støtter, hvor jeg kan, ved at give en hånd med for at få ting til at lykkedes.

Fællesskabet er en stor værdi for mig, hvor alle bidrager det, man kan, når man kan, og på den måde som er bedst for en selv og for fællesskabet. Ligesom ærlighed. Det, at jeg er ærlig overfor mig selv og andre, fører til tro og handling.

Hvorfor er det vigtigt for dig at være en del af Vejle Kommunes byråd?

Jeg kender rigtig mange mennesker i hele Vejle Kommune, og jeg lytter mere, end jeg taler. Det giver borgerne indflydelse, da jeg ofte spørger til råds og tit bliver kontaktet. De gode snakke, borgernes eksempler, giver mig viden og baggrunde, som jeg bruger aktivt i mit politiske arbejde. Jeg er motiveret af mit arbejde i Vejle Byråd, er nysgerrig og mener, at mit politiske arbejde ikke kun er vigtig for mig, men også giver værdi for alle andre, for jeg arbejder politisk for alle, ved at jeg arbejder for, at hele Vejle Kommune fortsat er attraktiv og det allerbedste sted at bo og leve. At hele vores kommune vælges til, fordi det enkelte menneske og familie, oplever fleksibilitet og valgfrihed, så vi kan forme vores eget liv, leve det lige der, hvor vi ønsker det, og som vi ønsker at leve livet! Af natur er jeg arbejdsom, ambitiøs og vedholdende, jeg sætter en ære i at udføre et godt stykke arbejde, og jeg gør aldrig noget halvt. Derfor er det vigtigt for mig fortsat at være en del af Vejle Kommunes byråd, hvor du kan regne med, at når jeg har valgt igen at stille op som byrådskandidat i Vejle Kommune, så er det, fordi jeg vil det, og fordi du får en troværdig politiker i byrådet.

Hvilke forbedringer eller ændringer er der brug for på Egtved-egnen?

Vi skal skabe bedre muligheder for, at man kan blive boende i sit lokalområde, upåagtet hvor man er i livet. Hvis man for eksempel ønsker at sælge sin bolig og flytte i noget mindre, så skal dette være muligt uden at flytte fra sit lokale område. Drømmer også om ”seniorvenlige bofællesskaber” som værn mod ensomhed og mulighed for nyt netværk og dermed en styrke i lokalområdet. For at få mere andel i fremgangen og væksten, så Egtved-egnen også fremover vil tiltrække nye borgere, den rigtige arbejdskraft og skabe nye virksomheder, skal vi have byggegrunde til bolig og erhverv, vi skal styrke indsatsen i dagtilbud og skoler, styrke det lokale foreningsliv, understøtte alle de gode frivillige kræfter mere og dermed fundamentet i vores lokalsamfund.

Kandidaterne på Egtved-egnen

Egtved: Egtved-egnen har sin helt egen historie, sit eget særpræg og egne behov, men egnen er samtidig også en vigtig del af Vejle Kommune på alle mulige måder.

Kommunalvalget 2021 er lige om hjørnet, nærmere betegnet 16. november, og avisen har en efterårsdag i silende regn haft sat Gitte Frederiksen (V), Svend Erik Nielsen (DF), Sten Byriel (LA), Morten Skovlund (S), Henrik Sandholm (K), Søren Peschardt (S), Lars Schmidt (V) og Thyge Havgaard Bjerring (V) stævne i Tørskind Grusgrav, hvor både storslået natur og kunst går op i en højere enhed.

Alle kandidaterne har svaret på tre spørgsmål. Måske det kan være et bidrag til at kunne lære dem bedre at kende, før du sætter krydset 16. november.


Egtved Posten fik sig et lille "stævnemøde" i Tørskind Grusgrav med kandidaterne til byrådet i Vejle Kommune. Alle kandidater har stærke relationer til Egtved-egnen. Fra venstre ses Gitte Frederiksen (V), Svend Erik Nielsen (DF), Sten Byriel (LA), Morten Skovlund (S), Henrik Sandholm (K), Søren Peschardt (S), Lars Schmidt (V) og Thyge Havgaard Bjerring (V). Foto: Christina Møgelvang Mosegaard
Annonce
Annonce
Egtved Posten

Det kostede en formand, men nu gennemføres omstridt valg: 'Det kom totalt bag på os, at der ikke var flere kandidater i første omgang'

Annonce
Annonce
Egtved Posten

Rørte virksomhedsejere modtog pris: - Vi er så heldige at have vind i alle sejl i øjeblikket

Annonce
Forsiden netop nu
Egtved Posten

Julen er hjerternes tid, og julehjælpen er nær for de som har brug for den

Egtved Posten

Mindeord: Palle ville så gerne nå at blive 100 år, men sådan skulle det ikke gå

Egtved Posten

Klumme: Ligestilling

Egtved Posten

Kendt ansigt blandt mange er nu en del af byens handlende: Christian er specialist i sport hos Sportigan

Egtved Posten

Butikker arrangerer amerikansk lotteri for kunderne

Egtved Posten

Meget fin dame besøger tøjbutik: Hun er mest grøn og meget naturlig

Egtved Posten

Navne: 25 års jubilæum i Lego Koncernen

Egtved Posten

Klumme: Hvor skal vi bo – by eller land?

Egtved Posten

Der bliver heller ikke juleoptog i år: - Men vi skal nok sørge for masser af julestemning alligevel

Egtved Posten

Her på skolen går de klædt som i gamle dage: Elever og ansatte fejrer, at det er 300 år, siden byen fik sin skole

Egtved Posten

Butikker arrangerer amerikansk lotteri for kunderne

Egtved Posten

Få overblikket her: De er ude, de er inde, og de er nye - og så mange stemmer fik de

Egtved Posten

Klumme: Fokus på trafikken

Egtved Posten

Lynge nyder sin nye tilværelse i De gamles hjem: - Jeg har endda tid til at lave mad, inden min kone kommer hjem

Egtved Posten

Søren Peschardt er indstillet til Dannebrogordenens Ridderkors

Egtved Posten

Mød dine lokale kandidater: Henrik Sandholm (K)

Egtved Posten

Mød dine lokale kandidater: Morten Skovlund

Egtved Posten

Mød dine lokale kandidater: Gitte Frederiksen (V)

Egtved Posten

Byrådsmedlem efter tv-indslag: Cykelstier er ikke overflødige - heller ikke i landområderne

Egtved Posten

Derfor mister Vester Nebel sin eneste selvstændige bager: - Jeg har i en periode haft en arbejdsdag på 17 timer, og det holder ingen jo til

Egtved Posten

Mød dine lokale kandidater: Lars Schmidt (V)

Annonce