Annonce
Egtved Posten

Mød Egtved med endnu mere på programmet

I år bliver der ikke kun ét navn udefra, men hele fire - heraf tre af dem især henvendt til børn og børnefamilier. Det drejer sig om musiker og entertainer Sigurd Barrett, nogle af figurerne fra tegnefilmserien Paw Patrol og Motor Mille kendt fra DR Ramasjang.Det fjerde navn er henvendt til de voksne, nemlig "Midt om natten". Pressefoto
Egtved skal igen vise sig fra sin bedste side til "Mød Egtved", der finder sted 31. august. I år er der gjort endnu mere ud af dagen, og arrangørerne håber på mange flere gæster end sidste år.
Annonce

Egtved: Tusindvis af mennesker var at finde i Egtved den sidste weekend i august sidste år, da der blev holdt "Mød Egtved" - en dag, hvor alle byens foreninger, institutioner, butikker og erhvervsdrivende gik sammen for at vise både byens borgere men så sandelig også folk udefra, hvad byen alt har at byde på. Ikke mindst den del af dagen, hvor Gurli Gris underholdte alle børn og barnlige sjæle trak rigtig mange til.

På baggrund af den store succes sidste år har arrangørerne valgt, at årets udgave skal være endnu større og gerne endnu bedre end sidste år.

- Vi synes selv, at vi bor det dejligste sted i hele verden - det vil vi også gerne vise folk udefra. Derfor gør vi endnu mere ud af det i år, så vi kan trække endnu flere folk til, fortæller Jesper Roy, der er med til at arrangere Mød Egtved.

Det betyder samtidig, at budgettet til arrangementet er mere end fordoblet.

- Vi har en ambition om, at vi gerne skal overgå os selv hvert år, siger han.

Annonce

For både børn og voksne

Ved arrangementet sidste år vidste der sig nogle udfordringer, som arrangørerne i år har taget højde for.

- Sidste år blev vi lidt væltet af vores egen succes, da der kom mange flere, end vi havde forventet. I år forventer vi mange flere, så der er vi bedre forberedt. Der vil eksempelvis være meget mere mad at købe rundt omkring, og så vil en del af Aftensang blive spærret af, så man kan gå frit omkring, forklarer Jesper Roy.

Erfaringen fra sidste år viste, at et stort navn udefra som Gurli Gris, som mange børnefamilier kender, kunne få mange til at starte bilen længere fra og køre til Egtved. I år bliver der ikke kun ét navn udefra, men fire - heraf tre af dem især henvendt til børn og børnefamilier. Det drejer sig om musiker og entertainer Sigurd Barrett, nogle af figurerne fra tegnefilmserien Paw Patrol og Motor Mille kendt fra DR Ramasjang.

Det fjerde navn udefra er henvendt til de voksne. Det drejer sig om bandet "Midt om natten", som giver koncert om aftenen. Derfor er Mød Egtved i år også flyttet fra en søndag til en lørdag.

- Vi havde et ønske om at forsøge at forlænge dagen, så da muligheden for at booke "Midt om natten" til en koncert om aftenen bød sig, tænkte vi, at det ville være en rigtig god idé, siger han og fortsætter;

- Det ser også ud til at blive vores store vinder, da vi kan fornemme, at byen glæder sig enormt meget til at feste med dem.

- Det bliver så godt, er jeg helt sikker på. Der er en fantastisk opbakning til arrangementet, og alle er helt klar på at bidrage til det. Vi er rigtigt stolte af vores by, og vi glæder os til at vise alt det, vi kan, frem, siger Jesper Roy.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Egtved Posten

Er der nogen som kan hjælpe

Egtved Posten

Er der nogen som kan hjælpe

Egtved Posten

Blomster fra en glad dreng

Annonce