Annonce
Egtved Posten

Mød forfatteren: Bysbarn vender hjem med debutbog

Sandy Brinck, der er født og opvokset i Ødsted, debuterer som forfatter. Mød hende ved Ødsted Brugs søndag 13. december klokken 11. Pressefoto: Anne Mette Kureer
Mød tidligere folketingspolitiker Sandy Brinck søndag den 13.december ved Dagli' Brugsen i Ødsted.
Annonce

Ødsted: En kvindelig politiker mister sin identitet. Sådan lyder den ultrakorte beskrivelse af romanen "En fremmede i mit spejl", når den nybagte forfatter, Sandy Brinck, selv fortæller om sin debutroman.

Søndag 13. december kommer Sandy Brinck hjem til Ødsted, hvor byens borgere og besøgende kan møde forfatteren ved Dagli' Brugsen klokken 11.00. Sandy Brinck er opvokset i Ødsted og flyttede fra byen først i 1990'erne, hvor hun begyndte at læse statskundskab i Aarhus. Fra 1998 til 2005 var hun medlem af Folketinget for socialdemokraterne.

Selvom Sandy Brinck selv har oplevet livet på Christiansborg og hvordan det er, når det pludselig slutter, så er det ikke en selvbiografisk bog, Sandy Brinck har skrevet.

- Når scenen er Christiansborg, er det ofte krimi eller også handler det om det politiske magtspil. Min bog er samfundsrealistisk fiktion, siger Sandy Brinck og fortsætter:

- Den handler om de livssituationer, vi alle render ind i - skilsmisse, familieforøgelse, jobskifte. Ting, der kan rykke ved vores identitet. Bogen handler om, hvad det er, der gør os til dem, vi er - og hvad der sker, når det man drømmer om lige pludselig forsvinder.

Annonce

Weekend hyggeprojekt

Når Sandy Brinck har valgt at sætte scenen på Christiansborg, var det for at gøre skriveprocessen lidt lettere.

- Det er et hyggeprojekt, jeg har lavet i weekender. Jeg valgte et sted, jeg kendte i forvejen, så jeg ikke skulle lave så meget research, for jeg kan bedst lide at skrive, afslører forfatteren, der i dag arbejder som konsulent på velfærdsområdet.


Bogen handler om, hvad der sker, når det man drømmer om lige pludselig forsvinder.

Sandy Brinck, velfærdskonsulent og nybagt forfatter


Sandy Brinck har længe drømt om at skrive en bog, men hun har altid skubbet drømmen foran sig.

- Den skriver jeg, når jeg bliver pensionist. Så kan jeg sidde og ryge cerutter og drikke tør hvidvin, mens jeg skriver. Men så spurgte en ven en dag hvorfor først når du bliver pensionist? fortæller Sandy Brinck og tilføjer:

- Nogen gange skal man bare gøre det, når man har lysten.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Egtved Posten

Stor fejring må vente

Egtved Posten

Hjælp med at opklare mysteriet

Egtved Posten

Klumme: Årets knald?

Egtved Posten

Klumme: Drømme

Annonce