Annonce
Egtved Posten

Mød Sigurd, Motor Mille, Paw Patrol, kendte youtubere - og ikke mindst Egtved

Når Mød Egtved 31. august løber af stablen, kan du også være så heldig at blive budt vellkommen af en af byens søde Egtvedpiger. Arkivfoto: Mogens Bach
Egtved skal igen vise sig fra sin bedste side til "Mød Egtved", der finder sted 31. august. I år er der gjort endnu mere ud af dagen, og arrangørerne håber på mange flere gæster end sidste år.
Annonce

Egtved: Tusindvis af mennesker var at finde i Egtved den sidste weekend i august sidste år, da der blev holdt "Mød Egtved" - en dag, hvor alle byens foreninger, institutioner, butikker og erhvervsdrivende gik sammen for at vise både byens borgere men så sandelig også folk udefra, hvad byen alt har at byde på.

Erfaringen fra sidste år viste, at et stort navn udefra som Gurli Gris, som mange børnefamilier kender, kunne få mange til at starte bilen længere fra og køre til Egtved. I år bliver der ikke kun ét navn udefra, men hele fem - heraf tre af dem især henvendt til børn og børnefamilier. Det drejer sig om musiker og entertainer Sigurd Barrett, nogle af figurerne fra tegnefilmserien Paw Patrol, de to unge gutter fra Triergaming, der blandt andet er kendt fra Youtube med deres Minecraft videoer, og Motor Mille kendt fra DR Ramasjang.

Det fjerde navn udefra er henvendt til de voksne. Det drejer sig om bandet "Midt om natten", som giver koncert om aftenen. Derfor er Mød Egtved i år også flyttet fra en søndag til en lørdag.

Annonce

Mød de lokale

Udover de mere kendte navne på dagens program, er der meget, meget mere at opleve. Her kan man komme virkelig tæt på essensen af, hvad Egtved handler om. Hele gaden Aftensang vil emme af liv og glade dage med lokale aktører, der med glæde viser deres by frem og viser, hvad de kan tilbyde.

Det store årlige og meget populære kræmmermarked stiller op ved den gamle Faktabygning, Egtved Museum har arrangeret gratis ponyridning for børnene mellem klokken 10 og 13 ved Roberthus, og museet er åbent for rundvisning klokken 11 og 13.

Ved Musikhuset på Aftensang 4 kan man opleve skøn musik fra klokken 11 til 14, og Din Sko Butik/Sportigan stiller et stort telt op, hvor der sælges slush ice. Her kan man også købe børnetøj og sko til halv pris. Hos Røde Kors vil der blandt andet være bogsignering af en lokal forfatter, der har skrevet en fiktion/roman om Egtvedpigen

Lokale ejendomsmæglere vil naturligvis også være at finde på Aftensang, og hos dem kan man få sig et rigtigt godt indtryk af, hvor og hvordan man kan komme til at bo i en så dejlig by som Egtved.

Annonce

Sluk branden

Byens lokale håndværkere vil man også kunne møde på dagen, og ved Egtved Smedje kan børnene få lov til at være seje som vaskeægte brandmænd, når der med vandslanger fra Falckstationens brandbiler skal nedskydes kegler. Og er man til det lidt blødere, så kan man springe i hoppeborgen på pladsen imens forældrene kan få sig en snak med håndværkerne og en tår dertil.

Dagen byder også på helikopterture, meget gode rabatter og tilbud i byens butikker, og så vil der i år være et meget større udbud af gode sager til mave og gane forskellige steder i byen.

Annonce
Annonce
Egtved Posten

Klumme: Hvad er normalt?

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Egtved Posten

Er der nogen som kan hjælpe

Egtved Posten

Er der nogen som kan hjælpe

Egtved Posten

Blomster fra en glad dreng

Annonce