Annonce
Egtved Posten

Bagerdatter er avisens nye mediekonsulent

Ulla Habekost Kjeldsen er ny mediekonsulent hos Egtved Posten. Foto: Christina Møgelvang Mosegaard
Ulla Habekost Kjeldsen er for nyligt ansat som mediekonsulent hos Egtved Posten. Hun sælger ikke for at sælge, men brænder i stedet for at skabe værdi.

Egtved: Oprindeligt er hun bagerdatter fra Billund. Det var først hendes farfar og senere hendes far, der i sin tid var byens bagermester i Billund Bageri, og Ulla Habekost er vokset op med det at være en del af et lokalt sammenhold i en mindre by, og ikke mindst, har hun tilbragt timevis i bagerforretningen gennem barndommen og ungdommen.

I dag er Ulla Habekost Kjeldsen 48 år gammel. Hun bor ikke længere i Billund, men derimod i Gårslev, hvor hun bor sammen med sin mand og hendes tre børn på 16, 19 og 21 år - og hunden Albert.

Vil skabe værdi

Noget af det, som Ulla Habekost Kjeldsen har taget med sig lige siden hun var en lille pige i en bagerbutik, er bevidstheden om de gode kunderelationer. Og det er netop, hvad hun ønsker at have fokus på i sin nye stilling som mediekonsulent hos Egtved Posten. Og så brænder hun for at skabe værdi - for hende er dét nemlig humlen ved det at være sælger.

Jeg er slet ikke den type der er god til at sælge sand i Sahara. For mig handler det meget mere om at hjælpe kunderne, rådgive og være sparringspartner

Ulla Habekost Kjeldsen, mediekonsulent Egtved Posten

- Jeg sælger ikke for at sælge, og jeg er slet ikke den type der er god til at sælge sand i Sahara. For mig handler det meget mere om at hjælpe kunderne, rådgive og være sparringspartner. Dét er noget, som skaber værdi - og ikke mindst handler det om at skabe løsninger og nærhed. Tingene skal jo give mening, forklarer Egtved Postens nye medierådgiver.

Annonce

Det har altid været salg

Ulla Habekost Kjeldsen er oprindeligt uddannet i en skobutik, og lige siden da, har det meste af hendes arbejdsliv drejet sig om salg - dog med lid afstikkere, som stewardesse og guide gennem en tid.

- Det har stort set altid handlet om salg i mit voksne arbejdsliv, hvor jeg blandt andet har været ansat hos Munkebjerg Gruppen, Kryb i ly kro, Ofir.dk og hos virksomheden Conixon, hvor jeg gennem mange år solgte alt indenfor marketing- og reklameartikler, forklarer Ulla Habekost Kjeldsen, der senest blev ansat som mediekonsulent ved Egtved Postens søster-avis i Fredericia (begge aviser er en del af Jysk Fynske Medier, red.).

Og nu, hvor Ulla Habekost Kjeldsen via sit nye arbejdsliv er kommet tættere på fødeegnen nær Billund, har hun glædet sig til at komme ud og møde de mange mennesker helt lokalt.

Mediechef hos Jysk Fynske Medier, Søren Grunnet, ser rigtig god mening med ansættelsen af Ulla Habekost Kjeldsen.

- Jeg er fuld af håb for, at der rundt omkring på egnen bliver bakket godt op om Ulla, så vi stadig kan have en lokal ugeavis i Egtved, siger han.

Annonce

Hund, løb og klaver

Når ikke Ulla Habekost Kjeldsen er ude i felten og rådgive, men derimod holder fri og skal slappe af - er der til tider også fart over feltet. Hun elsker nemlig at være aktiv med hunden Albert, hun løber og så spiller hun klaver.

- Jeg har faktisk det mål, at jeg stadig er så frisk, jeg jeg også løber, når jeg bliver 60 år. Det er vigtigt for mig at kunne være aktiv, og jeg elsker bare at løbe, lyder det fra Ulla Habekost Kjeldsen, der allerede er begyndt at møde avisens mange relationer derude på egnen.

Annonce
Annonce
Egtved Posten

Flere medlemmer i Ældrerådet vil hellere vil afholde fredsvalg end fremmødevalg, fordi kandidaterne er så få: Formanden er uenig og går af

Annonce
Annonce
Egtved Posten

Se billederne: En æra sluttede i Fynslund - Sepp sagde farvel som aktiv i fodbold

Annonce
Forsiden netop nu
Egtved Posten

Eriks første sværd lå ved hans side om natten: - Begrænsningens kunst er vanskelig, men jeg kunne godt tænke mig en bronzekanon

VEJLE

Vejle Spildevand skal opspore corona i vandet fra dit toilet: Smitten kan måles i kloakken, inden du bliver syg

Egtved Posten

Egtved summede af liv i lørdags

Egtved Posten

Dyrene er væk fra stalden: Nu gives der i stedet liv til hundeportrætter, natur og dåser på papir

Egtved Posten

Per kan fejre 25-års jubilæum i Lego Koncernen

Egtved Posten

Aktivitetscenter melder ud: Handymænd, besøgsvenner og aktiviteter kører igen i højt gear efter den lange nedlukning

Egtved Posten

Tucan Club kåret som en af Europas bedste

Egtved Posten

Tyveknægte smadrede ruder og stjal festtøj og overtøj

Egtved Posten

Det er over 70 år siden: Nu dukker minderne ud af buskadset, og noget vækkes til live

Egtved Posten

Lørdag blev Regner hyldet for noget, som ikke ret mange kan bryste sig med

Egtved Posten

Egtved er klar til at vise sig frem for voksne og børn

Egtved Posten

Hos Ulvedal er der nu gået 35 år med ost på menuen

Egtved Posten

Efterskole og friskole vil bygge til for 40 millioner kroner

Egtved Posten

Fredag aften siger Sepp Piontek definitivt farvel til det aktive fodboldliv: Det sker i en lillebitte by, der bliver løbet over ende

Egtved Posten

Nu har du muligheden for selv at grave en sensation op af mulden: Arkæologer inviterer borgere med til udgravning ved Egtvedpigens grav

Egtved Posten

Oldboyslandsholdet vs det lokale oldboyshold i Fynslund

Egtved Posten

Kan vi ikke blive enige om, at nu har vi haft cykelløb nok her for de næste par år?

Egtved Posten

Jeg kunne se deres skygger nede på landevejen. Det var ikke sjovt: Olga fyldte for nyligt 100 år. Læs hendes særlige historier her

Egtved Posten

Cykelklub i replik: Vi ved, at kommunikationen med mange Egtved-borgere gik galt, og det tager vi til efterretning

Egtved Posten

Dameaften på vej: Multikunstner og forfatter taler om livsglæde i med- og modgang på en lyserød aften

Egtved Posten

Mødet mellem kunstneren og publikum: Fire lokale kunstnere åbner dørene

Annonce