Annonce
Egtved Posten

Malene fra Ødsted udvider sin klinik til samarbejde med kendt Vejle-kosmetolog

Fodplejer Malene Tirsbæk Brødsgaard (tv.) åbner fodplejeklinik hos Caroline Bjerring i Vejle. Privatfoto
I denne uge bliver lægeeksamineret fodplejer Malene Tirsbæk Brødsgaard en del af Kosmetolog Caroline Bjerring i Grønnegade. Det betyder nu kortere ventetid for vejlenserne, når de skal have ordnet fødderne.

Ødsted/Vejle: "To kvinder samme tanke", kan man fristes til at sige.

Det er nemlig sådan, at lægeeksamineret fodplejer Malene Tirsbæk Brødsgaard længe har gået med tankerne om at udvide sin klinik i Ødsted med en afdeling i Vejle.

Og i Vejle har kosmetolog Caroline Bjerring drømt om at lade en fodplejeklinik blive en del af hendes team i Grønnegade, hvor der i forvejen er stort fokus på at skabe totaloplevelser for klienterne, når det handler om hudpleje, velvære og skønhed.

Annonce

Disse to kvinder har nu ladet deres tanker blive til virkelighed.

Malene Tirsbæk Brødsgaard er netop flyttet ind hos Caroline Bjerring, hvor hun to dage ugentligt vil behandle vejlenserne fødder.

Godt for mange

Men ikke alene er det nu to kvinders ønsker, der er blevet opfyldt. For deres beslutning kan også have betydning for mange.

- Jeg har snakket med flere, som må vente mange måneder for at få tid hos en fodplejer i Vejle. Og det er ikke altid godt for alle, hvis de skal vente for længe, inden de kommer til behandling. For eksempel er det ret vigtigt for dem, som har diabetes at kunne have optimale muligheder for at komme til behandling, lyder det fra Malene Tirsbæk Brødsgaard.

Og hun tilføjer med glæde og forventning i stemmen:

- Men det håber jeg nu, at jeg kan gøre noget ved. Jeg fornemmer helt klart, at der er behov for flere fodplejere i Vejle.

Annonce

Ydmyg og professionel

Caroline Bjerring og Malene Tirsbæk Brødsgaard har ikke blot haft samme tanker, men de har også kendt til hinanden gennem flere år.

- Vi gik faktisk i folkeskole sammen, så jo, det er mange år siden, vi lærte hinanden at kende. Og jeg har i mange år på sidelinjen kunne følge med i Carolines succes som kosmetolog, fortæller Malene Tirsbæk Brødsgaard, der ikke alene blev glad, da hun hørte, at Caroline Bjerring efterlyste en fodplejer.

- Det er med stor ydmyghed og stolthed at kunne flytte ind hos Caroline, for hun er en fantastisk person, og så er hun samtidig meget professionel, hvor hun gennem tiden har skabt sig et navn, som rigtigt mange kender, tilføjer hun.

Annonce

Tid er guld

At en fodplejer passer godt ind hos en kosmetolog, er de to kvinder altså enige om. Men det er langt fra det eneste synspunkt, som de deler.

Vores fødder er vigtige. Det er dem, der skal bære kroppen gennem hele livet. Prøv engang at tænke på, hvor meget vægt, vi tynger dem med hver eneste dag, når vi står, går og løber.

Malene Tirsbæk Brødsgaard

Hvis man kunne sige, at tid er guld, så ville man måske også kunne konkludere, at god tid nærmest ikke er noget, man kan sætte pris nok på.

- Vi deler begge det synspunkt, at der skal være god tid og ro til klienterne. Faktisk så meget, at vi altid sætter ekstra meget tid af til dem, siger Malene Tirsbæk Brødsgaard, og forklarer videre:

- Det skal ikke være sådan, at klienterne føler, at de skal haste afsted og videre, når de er hos os. For hvis der lige er noget, som der er behov for at gøre noget ekstra ud af, eller man har brug for flere gode råd, så skal der også være mulighed for det. Og så er det samtidig sådan, at vores klienter nærmest aldrig skal sidde og vente på at komme til. Netop fordi vi har lægger ekstra tid ind imellem behandlingerne.

Annonce

Hvorfor pleje fødderne

For Malene Tirsbæk Brødsgaard, der sidste år, som nyuddannet lægeeksamineret fodplejer fra Odense fodplejeskole, åbnede Klinik Tirsbæk i Ødsted, betyder det meget at kunne bringe sit budskab ud.

- Vores fødder er vigtige. Det er dem, der skal bære kroppen gennem hele livet. Prøv engang at tænke på, hvor meget vægt, vi tynger dem med hver eneste dag, når vi står, går og løber, siger hun.

Derfor vil hun have flere til at give deres fødder den omsorg, de har brug for.

Blandt andet anbefaler hun, at man er opmærksom, hvis man for eksempel skulle have ligtorne, nedgroede negle eller hælrevner.

- Men man behøver ikke kun at komme hos en fodplejer, hvis man har problemer. Faktisk synes jeg, at det burde være lige så almindeligt at pleje sine fødder, som at gå til tandlæge og frisør, tilføjer Malene Tirsbæk Brødsgaard, der ofte hører klienterne sige, at de nærmest føler, at de svæver, når de har fået fodbehandling hos hende.

Malene Tirsbæk Brødsgaard er altså nu at finde i både Klinik Tirsbæk, Ribevej 35 i Ødsted og hos Kosmetolog Caroline Bjerring, Grønnegade 24 i Vejle. Og kombinationen af at kunne gøre en forskel for klienter både i oplandet og i Vejle, finder hun perfekt.

Annonce
Egtved Posten

Mindeord om Kristian Hjorth Møller Jensen

Annonce
Egtved Posten

Forelskede Ditte og Jesper har vundet et meget utraditionelt bryllup: - Jeg meldte os til konkurrencen, uden at han vidste det, siger den kommende brud

Annonce
Egtved Posten

Cykelklub har fået tag over hovedet

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Egtved Posten

Engang var det en gammel kro: Nu åbner i stedet et moderne tech-hotel med 18 værelser

Egtved Posten

Sine overrakte anti-brok-wienerbrød til glade entreprenører: 'Jeg blev så træt af andres brok og besluttede at samle ind som en tak for indsatsen'

Egtved Posten

'Vi skal bare slå os løs i de dage': Arrangører afslører dobbelt-op på næsten spritnyt festivalkoncept

Egtved Posten

'Naboens lille Lene' skriver mindeord om sin reservebedste: 21. marts blev himlen beriget med denne fantastiske, livsglade og livskloge Anna Lise Henriksen

Egtved Posten

Running Dinner griber om sig. Hele 200 er allerede tilmeldte, men der er plads til flere, siger arrangørerne

Egtved Posten

Bankede modstanderne til sidst: Stolte piger lod sig udfordre, prioriterede fællesskabet og vandt guld til trods

Annonce