Annonce
Egtved Posten

Mark Stage er Ågårds nye uddeler

Den nye uddeler, Mark Stage, havde første arbejdsdag som uddeler i butikken i Ågård torsdag 1. august. Foto: Mette Mørk
23-årige Mark Stage er ny uddeler i Dagli'Brugsen i Ågård. Han er typen, der knokler for at skabe gode resultater. Nu glæder han sig til at prøve kræfter med butikken i Ågård.
Annonce

Ågård: Selvom Mark Stage kun er 23 år, har han arbejdet i Coop i otte år. Han startede som flaskedreng som 15-årig og har siden arbejdet sig gradvist op og har de sidste to år været souschef i Dagli'Brugsen i Hunderupparken i Odense. Torsdag havde han første arbejdsdag som ny uddeler i Dagli'Brugsen i Ågård.

- Det virker måske som en tidlig alder at have så meget ansvar, men jeg føler mig klar til at prøve at stå i spidsen for min egen butik. Jeg har masser af erfaring fra butikken i Odense, som jeg kan trække på, fortæller han.

Det var Mark Stages distriktchef, der opfordrede ham til at søge stillingen i Ågård.

- Han har fulgt mig de sidste to år og lagt mærke til, at jeg gjorde det godt og skabte resultater, så han mente, at jeg skulle prøve at have min egen butik, siger han.

Annonce

Der skal sorte tal på bundlinjen

Den nye uddeler glæder sig nu rigtig meget til at prøve kræfter med rollen som uddeler.

- Det er en rigtig god starterbutik, hvor jeg kan få en masse erfaring. Det er en relativt lille butik, så der er ingen souschef, jeg kan støtte mig op ad, men jeg føler mig klar til at stå med styringen selv. Samtidig er her nogle dygtige medarbejdere, som har taget godt imod mig og som gerne vil hjælpe mig med at komme til rette, lyder det fra Mark Stage.

Selvom han kun lige er startet, har Mark Stage allerede en række idéer, han går og pusler med.

- Jeg vil gerne forsøge mig nogle forskellige arrangementer, der kan trække folk til. Det kan eksempelvis være noget fredagsgrill en gang om måneden, eller noget øl- eller vinsmagning. Jeg vil gerne prøve lidt forskelligt af og se, hvad der virker her, siger uddeleren.

Samtidig glæder han sig til at samarbejde med de mange forskellige foreninger og institutioner i området i forskellige sammenhænge.

- Det virker til, at der er et rigtig godt samarbejde på tværs herude. Det vil jeg også gerne være en del af, lyder det fra Mark Stage.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Egtved Posten

Er der nogen som kan hjælpe

Egtved Posten

Er der nogen som kan hjælpe

Egtved Posten

Blomster fra en glad dreng

Annonce