Annonce
Egtved Posten

Menighedsråd blev fuldtallige efter ekstraordinær valgforsamling

Både i Bredsten samt i Randbøl og Nørup Sogne lykkedes det at finde de sidste medlemmer til de nye menighedsråd ved en ekstraordinær valgforsamling. Arkivfoto: Benny F. Nielsen
Både i Bredsten Sogn samt Randbøl og Nørup Sogne blev der tirsdag aften holdt ekstraordinær valgforsamling for at finde de sidste medlemmer til det nye menighedsråd.

Bredsten/Randbøl/Nørup: Da der for tre uger siden var valg til landets menighedsråd, kunne man i Bredsten Sogn samt Randbøl og Nørup Sogne konstatere, at man ikke kunne stille med fuldtallige menighedsråd. Derfor blev der tirsdag aften holdt ekstraordinær valgforsamling i både Bredsten, Randbøl og Nørup.

Til det fælles menighedsråd i Randbøl og Nørup Sogne manglede der i alt fire medlemmer, idet kun seks havde meldt sig ved menighedsrådsvalget i september.

Det nye menighedsråd i Randbøl og Nørup Sogne

Følgende udgør nu det nye fælles menighedsråd i Randbøl og Nørup Sogne:

Lene Hansen, Edith Schou Petersen Lund, Flemming Johannsen Buch, Dorthe Dupont Olesen, Inger Bønding, Egon Munk-Andersen, Frank Kruse Laursen, Grethe Bundgaard Nielsen, Anders Obel og Ingelise Andersen.

Stedfortrædere:

Annemette Grøndahl, Karen Schouenborg, Anna Birthe Bach og Hanne Jøker Trachsel.

- Jeg er glad for at kunne fortælle, at vi nu har fået valgt et fuldt menighedsråd i Randbøl og Nørup Sogne. I Nørup var der endog så mange, der meldte sig, at der blev mulighed for tre stedfortrædere. I Randbøl nåede vi desværre kun en stedfortræder, fortæller Karen Bang, der er afgående menighedsrådsformand, og tilføjer:

Annonce

- Heldigvis er der ikke noget krav om antallet af stedfortrædere, så vi håber naturligvis, at der ikke bliver brug for nogen i det hele taget.

Også glæde i Bredsten

Også i Bredsten Sogn kan man glæde sig over nu at have et fuldtalligt menighedsråd. Her manglede man at finde to.


Vi var så heldige at få menighedsrådet "fyldt op" i går, så vi er rigtig glade.

Bodil Konradsen, afgående menighedsrådsmedlem


- Vi var så heldige at få menighedsrådet "fyldt op" i går, så vi er rigtig glade. Der var 35 deltagere til mødet, hvor tre personer stillede op til menighedsrådet, og to stillede op som stedfortrædere, fortæller Bodil Konradsen, der er formand for valgbestyrelsen i Bredsten og afgående medlem af menighedsrådet.

Det nye menighedsråd i Bredsten Sogn

Følgende udgør nu det nye menighedsråd i Bredsten Sogn:

Bobby Munk Vestergaard Larsen, Anette Dyrby Hansen, Alice Buch Christiansen, Maddie Dyrby Hansen, Lis Amdi og Anette Schultz Thomsen.

Stedfortrædere:

Rikke Andersen Raun, Anette Solvejg Jessen, Jette Larsen og Bethine Gregersen

Menighedsrådet består nu af seks medlemmer og i alt fire stedfortrædere.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Egtved Posten

Mindeord om Ole Have

Egtved Posten

Udstilling: Se min kjole

Egtved Posten

Krolfklub klar til sæsonstart

Annonce