Annonce
Egtved Posten

Menighedsråd: Farvel, tak og alt godt fremover

Martin Bonde Eriksen, her på foto sammen med sit band Cash Black, stopper som sognepræst i Ødsted og Jerlev Kirker med afskedsgudstjenester 11. oktober. Foto: Benny F. Nielsen
Sognepræst Martin Bonde Eriksen har sin sidste prædiken i kirkerne i Ødsted og Jerlev 11. oktober. Ødsted Jerlev Menighedsråd bringer et stort tak.
Annonce

Jerlev og Ødsted: "Sognepræst Martin Bonde Eriksen afholder sin afskedsgudstjeneste i Ødsted og Jerlev kirker 11. oktober. Det er med vemod, at vi skal tage afsked med Martin Bonde Eriksen og familien efter godt syv år". - Sådan lyder ordene fra Ødsted Jerlev Menighedsråd i en pressemeddelelse.

Og de skriver videre:

"Martin er en præst med kreative evner og en igangsætter. Martin har favnet sognene på en måde, hvor sognebørnene kom for at høre budskabet på en altid anderledes måde. Dagligdagen kom ind i Martins prædikener og gjorde dem nærværende med humor, levendegjorte og underholdende fortællinger, der blandt andet relaterer til sognene og vores samfund.

Konfirmandundervisningen har været alternativ med intensiv undervisning afholdt i weekender med blandt andet lejrture og overnatninger i kirken. Det har været store oplevelser for de unge mennesker, som har set frem til disse ture, hvor der har været skabt fællesskaber ved at være sammen på en anden måde end i det daglige.

Martin er et meget musisk menneske. Vi har blandt andet nydt godt af hans band Cash Black ved flere lejligheder, de hyggelige pinsearrangementer i præstegårdshaven, hans deltagelse med spejderne med videre, hvor også musikken har haft en stor rolle.

På sognets vegne takker vi Martin og præstefamilien og ønsker dem alt godt i den nye stilling i Vedsted sogn".

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Egtved Posten

20 år med mode og mennesker

Egtved Posten

Udstiller i kommunens kantine

Egtved Posten

Vi mangler deltidsbrandmænd

Egtved Posten

Klumme: Lyset er på vej

Annonce