Annonce
Egtved Posten

Mona sælger Centersalonen til Silke

Fra 1. februar er det ikke længere Mona Breinbjerg Nielsen (tv) der står bag roret i Centersalonen. Den sælger hun nemlig til Heidi "Silke" Mogensen, der har været ansat i salonen i 14 år. Foto: Christina Møgelvang Mosegaard
Fra februar vil det ikke længere være Mona Breinbjerg Nielsen der er står bag roret i Centersalonen i Egtved. Hun sælger nemlig sin salon til Heidi “Silke” Mogensen, og for begge er der både glæde og vemod ved handlen. Dog mest glæde.
Annonce

Egtved: Den 1. december var det 25 år siden, at den nu 51-årige Mona Breinbjerg Nielsen blev indehaver af Centersalonen i Egtved. Gennem alle årene har hun nydt livet som frisør og arbejdsgiver for sine ansatte i salonen, og hun har holdt meget af alle de mange trofaste kunder, som hun har haft gennem tiden. Men nu er det kommet dertil, hvor hun må sige farvel til livet med klippede lokker, hårfarve, permanent, føntørrer og alt det, som tilhører en frisørs hverdag. Hun har nemlig bestemt sig for at sælge Centersalonen. Den nye ejer bliver 41-årige Heidi “Silke” Mogensen, der har været en del af salonen gennem 14 år.

- Jeg er glad for, at det bliver Silke der overtager salonen. Hun er bare den perfekte til det, siger Mona Breinbjerg Nielsen med både vemod og glæde i stemmen.

Vemod, fordi hun skal sige farvel til Centersalonen, og alt hvad stedet indebærer, og glæde, fordi hun ved, at Heidi “Silke” Mogensen vil tage godt hånd om stedet, men også fordi Mona Breinbjerg Nielsen nu får mere tid og overskud til at tage sig af noget, som hun længe har skulle gøre mere ved.

Annonce

En hård tid

- Det gør ondt i hjertet at skulle stoppe med at have salonen, og jeg vil komme til at savne mine piger, lyder det fra Mona Breinbjerg Nielsen, men samtidig er det også en slags lettelse for hende, for de senere års begivenheder har været hårde, og hun har haft mere end rigeligt om ørerne. Hun føler ikke længere, at hun har tiden og overskuddet til at drive Centersalonen 100 procent.

- Min mand døde af kræft for to år siden, og under hans sygdom var han begyndt oplære til at drive hans virksomhed, IN Entreprise, siger Mona Breinbjerg Nielsen, der i dag står alene med ansvaret for både entreprisevirksomheden med 14 ansatte og hendes salon med fem ansatte.

- Det er svært at få tid til at koncentrere sig ordentligt om begge virksomheder på én gang, konstaterer Mona Breinbjerg Nielsen.

Annonce

Glad og lettet

- Men nu er jeg faktisk lettet, og jeg glæder mig til at kunne give hele min tid til entreprisefirmaet og ikke mindst til min familie, lyder det med et stille suk og smil på læben fra Mona Breinbjerg Nielsen, der tydeligt mærker, at det er en god beslutning hun har gjort nu at sælge Centersalonen, hvilket hun egentligt længe har gjort tilløb til at gøre.

- Det bliver også dejligt at få mere tid til mine tre børn, tre børnebørn og min kæreste, fastslår hun.

Annonce

Fortsætter i Monas ånd, og nye tiltag

- Nu er jeg begyndt at glæde mig rigtigt meget til at skulle overtage salonen, for det var da lige lidt surrealistisk at tænke på i starten, fortæller Heidi “Silke” Mogensen.

Og hun fortsætter:

- Det er dog også vigtigt at fortælle, at jeg vil køre Centersalonen videre helt som i Monas ånd, hvor fællesskab, harmoni og hjælpsomhed er en naturlig del af hverdagen, pointerer Heidi “Silke” Mogensen.

Heidi “Silke” Mogensen har samtidig også nyt i ærmet, som kommer til at sætte præg på Centersalonen. Noget af det vil blive gennemført ganske snart og andet bliver på længere sigt. Blandt andet vil kunderne meget snart kunne bestille tid via et nyt online bookingsystem.

Annonce

Opbakning hjemmefra

- Jeg så heldig, at jeg har en dygtig og flittig mand, der har lovet at tage sig af alt det administrative i forhold til salonen, hvilket jeg er meget glad for - for så kan jeg virkelig hellige min tid til livet i salonen og samarbejdet med de ansatte, lyder det fra Heidi “Silke” Mogensen.

Derhjemme har hun og manden tre sønner på henholdsvis 11, 15 og 16 et halvt år, hvor den ældste er af dem er meget handicappet. Qua hans alder, er det dog blevet mindre tidskrævende at skulle passe ham, og det har blandt andet givet Heidi “Silke” Mogensen mere frie hænder.

Annonce

Forretningsoverdragelse

Salget mellem Mona Breinbjerg Nielsen og Heidi “Silke” Mogensen er en forretningsoverdragelse af Centersalonen, hvilket blandt andet betyder, at de ansatte forbliver i virksomheden, og de beholder anciennitet. Også salonens elev har ønsket at fortsætte. Det er også planen, at der skal ansættes en ny assistent, og at der skal holdes en åbningsreception. Datoen er endnu ikke fastsat.

- Men det er da vemodigt ikke at skulle arbejde sammen med Mona fra 1. februar, men jeg ved, at jeg har hende i baghånden med gode råd og at hun kigger forbi med kage fra tid til anden, lyder det afsluttende fra Heidi “Silke” Mogensen, der altså fra 1. februar bliver den nye frisør-boss i Centersalonen.

Annonce
Annonce
Egtved Posten

Klumme: Hvad er normalt?

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Egtved Posten

Er der nogen som kan hjælpe

Egtved Posten

Er der nogen som kan hjælpe

Egtved Posten

Blomster fra en glad dreng

Annonce