Annonce
Egtved Posten

Motorcykler og bikere i tusindvis gør klar til at feste i lille by

Bikere fra hele landet mødes til Tour de France-fest i Jerlev til juli. PR-foto
5.000-8.000 bikere og deres motorcykler vil være med til at præg på Tour de France-festen i Jerlev 3. juli.

Jerlev: Det kommer til at vrimle med to-hjulede køretøjer i Jerlev 3. juli. Først og fremmest kommer cykelrytterne i Tour de France-feltet susende gennem landsbyen, men der bliver også rig mulighed for at se masser af skinnende motorcykler denne dag.

Her forventes der nemlig at komme bikere til fra hele landet for at være med til den gule festdag, som en styregruppe i Jerlev er i fuld gang med at planlægge. Styregruppen forventer at kunne trække 20-25.000 mennesker til en stor folkefest i Jerlev.

Det passede som fod i hose for en flok danske bikere, som havde et stort ønske om at mødes langs en af etaperne for at byde deltagerne i årets Tour de France velkommen til Danmark.

Annonce

- Bikereventen startede i januar, hvor Jan Lund, en af idémagerne, optog en dårlig video med sin mobiltelefon. Den blev delt på Facebook og vist cirka 51.000 gange via diverse netværk, lyder det i en pressemeddelelse fra Jan Lund.

Med den tydelige indikation af, at der var opbakning til at gennemføre sådan en event, begyndte jagten på et sted, hvor der var plads til mange motorcykler. Et sted med plads til 5.000-8.000 motorcykler.

- Det var ikke let, da mange restriktioner kom på tværs fra forskellige myndigheder. Men efter en henvendelse til Vejle Kommune opstod der kontakt med Jerlev, lyder det i pressemeddelelsen.

- Vi kunne se, at de gode mennesker i Jerlev var langt i deres planlægning, så det var en appelsin i vores turban, nemlig bare at hoppe på, fokusere på at skabe kontakt og sende indbydelse til MC kuske i Danmark enten solo eller i en klub, siger Jan Lund og forsætter;

- Vi vil gerne vise vores klubkultur og gennem vores passion for motorcykler byde deltagerne velkommen til Danmark. Vi udleverer gule caps og flag, så den gule folkefest i Danmark bliver noget, som Tour de France-deltagerne vil huske, når de tager de stejle stigninger i bjergene.

Et eventuelt overskud fra bikereventen vil i øvrigt gives til Kræftens Bekæmpelses arbejde for kræftsyge børn.

Vi vil gerne vise vores klubkultur og gennem vores passion for motorcykler byde deltagerne velkommen til Danmark.

Jan Lund, idemager
Annonce
Egtved Posten

Mindeord om Kristian Hjorth Møller Jensen

Annonce
Egtved Posten

Forelskede Ditte og Jesper har vundet et meget utraditionelt bryllup: - Jeg meldte os til konkurrencen, uden at han vidste det, siger den kommende brud

Annonce
Egtved Posten

Cykelklub har fået tag over hovedet

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Egtved Posten

Engang var det en gammel kro: Nu åbner i stedet et moderne tech-hotel med 18 værelser

Egtved Posten

Sine overrakte anti-brok-wienerbrød til glade entreprenører: 'Jeg blev så træt af andres brok og besluttede at samle ind som en tak for indsatsen'

Egtved Posten

'Vi skal bare slå os løs i de dage': Arrangører afslører dobbelt-op på næsten spritnyt festivalkoncept

Egtved Posten

'Naboens lille Lene' skriver mindeord om sin reservebedste: 21. marts blev himlen beriget med denne fantastiske, livsglade og livskloge Anna Lise Henriksen

Egtved Posten

Running Dinner griber om sig. Hele 200 er allerede tilmeldte, men der er plads til flere, siger arrangørerne

Egtved Posten

Bankede modstanderne til sidst: Stolte piger lod sig udfordre, prioriterede fællesskabet og vandt guld til trods

Annonce