Annonce
Egtved Posten

Næsten tre gange så meget plads: Udvidelse af kirkehus er klar til indvielse

Den nye tilbygning er bygget på området bag ved det eksisterende kirkehus og er holdt i samme stil. De to bygninger er forbundet af en glaspassage. Foto: Vibeke Frost Oxholm
Søndag 5. januar bliver den nye tilbygning til kirkehuset i Egtved officielt indviet.
Annonce

Egtved: Det har længe knebet med pladsen i kirkehuset i Egtved, og der har ikke mindst været pres på toilet- og køkkenfaciliteter, når der har været mange mennesker samlet i huset.

Derfor har menighedsrådet i Egtved længe haft ønske om mere plads, og nu er det ønske tæt på at være opfyldt. Siden maj er byggeriet af den nye tilbygning på i alt 270 kvadratmeter skredet planmæssigt frem, så det nu er muligt at holde officiel indvielse søndag 5. januar.

- Vi har været heldige med vejret og fået huset lukket uden at være generet af vejret. I den sidste tid har der været lidt simple forhold i køkkenet, når vi har haft arrangementer i det gamle kirkehus, men det er heldigvis gået, og de, der er kommet i huset, har vist forståelse for situationen, skriver formand for menighedsrådet Hans Peter Jørgensen blandt andet i "Nyt fra Egtved Kirke" i Egtved Posten.

Da det nuværende kirkehus er cirka 160 kvadratmeter, så bliver kirkehuset med tilbygningen næsten tre gange så stort. Den nye bygning rummer et meget større køkken, toiletter og handicaptoilet foruden en stor, lys sal med plads til cirka 125 mennesker.

Indvielsen finder sted søndag 5. januar efter gudstjenesten klokken 10 i Egtved Kirke. Her vil menighedsrådet byde på lidt godt til ganen, og så vil Madam BluesJazz Band med Anton Storlund i spidsen sørge for noget godt til ørene.

- Vi håber, der er mange, der vil kigge forbi og være med til at tage de nye lokaler i brug, lyder det fra menighedsrådsformanden.

Annonce
Annonce
Egtved Posten

Klumme: Hvad er normalt?

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Egtved Posten

Er der nogen som kan hjælpe

Egtved Posten

Er der nogen som kan hjælpe

Egtved Posten

Blomster fra en glad dreng

Annonce