Annonce
Egtved Posten

Nordea-fonden støtter ØSVN-Hallen med 625.000 kroner

Nordea-fondens tilsagn om økonomisk støtte betyder nu, at første etape af en helhedsplan for udbygning af ØSVN-Hallen og en forskønnelse af hele området foran kan sættes i gang. Første etape omfatter blandt andet tilbygningen med det store glasparti og stor tagterrasse. Visualisering: Spektrum Arkitekter
Nordea-fonden har givet tilsagn om at støtte ØSVN-Hallen med 625.000 kroner. Dermed kan første fase af stort udbygnings- og forskønnelsesprojekt påbegyndes.
Annonce

Øster Starup: Nu er det helt sikkert. Første etape af et omfattende tilbygnings- og renoveringsprojekt i ØSVN-Hallen bliver realiseret.

Det står klart, efter Nordea-Fonden har givet tilsagn om økonomisk støtte på 625.000 kroner til projektet.

- Det var det sidste, vi manglede, før vi havde alle pengene i hus til første fase i projektet, og dermed kan vi fastholde ønsket om at sætte gang i byggeriet omkring 30. september, fortæller Jane Iversen, der er formand for ØSVN-Hallens bestyrelse.

Annonce

Ønske om udbygning i mange år

En udbygning af hallen har været et ønske i mange år. De seneste år har halbestyrelsen arbejdet målrettet på en helhedsplan for en udbygning og opgradering af hallen, som blandt andet omfatter en tilbygning på 130 kvadratmeter til "let fitness", altså fitness, der ikke kræver maskiner, og til forskellige sociale formål.

Tilbygningen vil samtidig give nye muligheder for eksempelvis yoga, piloxing, powerfitness og dans, hvilket der længe har været store ønsker om i lokalområdet.

Samtidig omfatter helhedsplanen blandt andet også en forvandling af området foran hallen, så det bliver indbydende og pænt, et skater-område, en skov med stemningsskabende lyssætning og en tagterrasse i forbindelse med cafeteriet.

Det samlede projekt forventes at koste godt syv millioner kroner at realisere.

Første etape af det samlede projekt, nemlig den nye udbygning, kan altså nu sættes i gang.

- Det bliver så godt at få den udbygning opført, så vi kan få gang i alt det fitness, vi har drømt om i mange år, siger Jane Iversen.

Hvornår de næste etaper kan sættes i gang er ikke til at sige på nuværende tidspunkt. Det afhænger af, hvornår pengene til disse kan findes.

Helt præcis hvornår første spadestik kan tages, ligger heller ikke fast endnu. Men det bliver i meget nær fremtid.

- Nu glæder vi os bare til at få sat byggeriet i gang, så folk kan se, at nu bliver det virkelig til noget, siger Jane Iversen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Egtved Posten

En aften med dansk musik

Annonce
Forsiden netop nu
Egtved Posten

Corona-aflysninger på stribe

Egtved Posten

Klumme: Feministisk heksejagt

Annonce