Annonce
Egtved Posten

Nu er der billedkunstskole på Roberthus for børn

Børnene på billedkunstskolen har allerede holdt deres første udstilling på Roberthus. Foto: Xeneriet

Egtved: I år er det første år, hvor egnens børn kan få lov til at gå til billedkunst på Roberthus. Det er Vejles Kulturfagskole Xeneriet, der har oprettet billedkunstholdet for børn fra 2. til 6. klasse.

Her lærer de billedkunstens elementer og teknikker at kende, som maleri, tryk, collage og skulptur. Der er gode muligheder for at kunne skabe sine egne personlige udtryk. Holdet har allerede haft deres første udstilling ved indgangen på Roberthus.

- Vi har længe rigtig gerne ville starte et billedkunsthold i Egtved, fordi der i byen er tradition for at arbejde kreativt, fortæller leder af Xeneriet Tanja Sigsgaard Schmidt.

Og hun fortsætter:

- Så vi er meget begejstrede for at kunne få lov til at starte op i Roberthus i år og blive en del af den kunstneriske tradition.
Undervisningen varetages af Xeneriets erfarne billedkunstunderviser Ellen Schultz, som altid har sjove og spændende øvelser med til undervisningen. Så hvis du har et barn, der kan lide at bruge sin fantasi og har lyst til at være nysgerrig på forskellige materialer, farver og udtryk, så er det muligt at komme og få en prøvetime. Undervisningen foregår hver mandag fra klokken 14.45 til 16.45.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Egtved Posten

Søger unge frivillige

Egtved Posten

Havde alt for mange på venteliste

Egtved Posten

Klumme: Bøgernes verden

Egtved Posten

Teenager i coronatid

Annonce