Annonce
Egtved Posten

Nu er det Rune og Jens der har det forkromede overblik

Rune Lind Støhs (tv) og Jens Post Jacobsen (th)er nu blevet indehavere af Egtvedvirksomheden JPJ-Byg. Sammen har de fælles drømme og interesser, der skal bringe virskomheden videre ud i fremtiden. Foto: Christina Møgelvang Mosegaard

Tømrermester, Jørgen Post Jacobsen, har overdraget sin virksomhed, JPJ Byg, til en af sine sønner og en god velkendt kollega fra branchen. Nu er de to i fuld gang med at føre firmaet videre ud i fremtiden med udgangspunkt i JPJ Bygs velkendte omdømme.

Annonce

Egtved: 1. august overtog de to tømrermestre, Jens post Jacobsen og Rune Lind Støhs Egtvedvirksomheden, JPJ Byg. Nu er der gået knap to måneder, og de to har allerede fået godt tag i firmaets mange opgaver og kunder.

Det er deres store ønske at videreføre ånden og den høje kvalitet i arbejdet, som JPJ Byg er kendt for, og det er naturligvis gældende indenfor alle tømrer- og snedkeropgaverne der bliver udført for kunderne, store som små.

Forhenværende indehaver af JPJ Byg, Jørgen Post Jacobsen, er fyldt 66 år, og han er klar til at indtage en ny æra i sit arbejdsliv. Han forbliver dog stadig en del af firmaet som ansat, hvor han blandt andet til stadighed vil pleje mange af de faste kunder, som han hidtil har gjort. Samtidig vil han i kulisserne kunne rådgive de to nye og energiske kaptajner, der nu står bag roret, så de, gerne med medvind i sejlene, og sikker hånd, kan styre virksomheden mod rette kurs.

Lige nu er vi otte i virksomheden efter at vi netop har ansat tre nye lærlinge, og det er faktisk planen, at vi gerne vil blive endnu større.

Jens Post Jacobsen og Rune Lind Strøhs, indehavere af JPJ Byg

JPJ Byg - kort fortalt

JPJ Byg blev etableret i 2008 af Jørgen Post Jacobsen med base i Egtved.Jørgen Post Jacobsen har været i tømrerfaget i mere end 50 år, og nu, hvor han er fyldt 66 år, har han overdraget sin virksomhed til sønnen, Jens Post Jacobsen og Rune Lind Strøhs - per 1. august 2018.

Både Jens Post Jacobsen og Rune Lind Strøhs er født og opvokset i Egtved. I dag er Rune Lind Strøhs bosiddende i Kolding.

Tømrer- og snedkervirksomheden, JPJ Byg, reparerer, bygger nyt, bygger til og bygger om, samt bygger på begejstringen for det gode håndværk. Ingen projekter er for store eller for små.

Rune Lind Støhs (tv) og Jens Post Jacobsen (th)er nu blevet indehavere af Egtvedvirksomheden JPJ-Byg. Sammen har de fælles drømme og interesser, der skal bringe virskomheden videre ud i fremtiden. Foto: Christina Møgelvang Mosegaard
Annonce

Godt at være to

- Jeg har længe vidst, at jeg en dag skulle overtage firmaet, siger den 30-årige Jens Post Jacobsen, der er søn af Jørgen Post Jacobsen. Faktisk er Jens Post Jacobsen udlært hos sin far i virksomheden, hvor han sluttede sin læretid af med en sølvmedalje. Den højest mulige karakter indenfor branchen.

Jens Post Jacobsen har aldrig tvivlet på, at han er kommet på rette hylde, det helt rette sted. Han fortæller videre, at han også vidste, at han havde lyst til at dele direktørposten i et partnerskab, som meget gerne skulle være med Rune Lind Strøhs.

- Vi kender hinanden ret godt, lyder det fra både Rune Lind Strøhs og Jens Post Jacobsen. De to har gennem tiden arbejdet med hinanden i mange sammenhænge, ligesom Rune Lind Strøhs også har arbejdet sammen med, og lært rigtigt meget af Jørgen Post Jacobsen.

- Jeg havde i forvejen min egen virksomhed, Lind Boligbyg, og denne er nu slået sammen med JPJ Byg, forklarer den 39-årige Rune Lind Strøhs, der er rigtig glad for nu at have slået pjalterne sammen med Jens Post Jacobsen.

At de to er gået sammen i et partnerskab betyder også, at de i hverdagen har hinanden at sparre med, plus at de to dygtige tømrermestre begge har en del fælles interesseområder.

- Vi er begge ret vilde med design, bolig og indretning, og vi er allerede godt i gang med at lægge planer for fremtiden, forklarer de to nybagte indehavere af JPJ Byg.

Annonce

Drømmen er at blive større

- Lige nu er vi otte i virksomheden efter at vi netop har ansat tre nye lærlinge, og det er faktisk planen, at vi gerne vil blive endnu større, fortæller Rune Lind Strøhs, og han suppleres af Jens Post Jacobsen, der samtidig pointerer, at selvom virksomheden vokser, vil der stadig være lige så meget fokus på de små opgaver som de store.

- Alle kunder er vigtige for os, store som små, og det er kvaliteten af vores arbejde også, siger Jens Post Jacobsen.

Annonce

En niche med charme og store opgaver på vej

Udover deres fælles interesse for design, bolig og indretning, deler de to tømrermestre endnu en interesse, nemlig snedkerfaget. Og også her vil der blive lagt en hel del fokus.

- Vi har jo allerede et rigtigt godt snedkerværksted, og det skal helt klart bruges, lyder det fra Jens Post Jacobsen, der indtil for nyligt har været en del af snedkerfirmaet, Holm & Jacobsen, hvor han har tilbragt masser af timer med sin store passion, nemlig at tegne og producere møbler. Nu bliver denne store interesse lagt ind under vingerne af JPJ Byg, og det er en niche, som begge parter håber på bliver noget de kan bygge på.

Ordrebogen hos JPJ Byg ser allerede positiv ud, når man skuer ind i det nye år, hvor der blandt andet er fire store nybyggerier af huse på beddingen, hvoraf de har hovedentreprisen på et af dem. Og herudover er der masser af gode arbejdsopgaver af alle arter, ligesom der, ifølge de to tømrerpartnere, lige præcist skal være.

Annonce
Annonce
Egtved Posten

Klumme: Hvad er normalt?

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Egtved Posten

Er der nogen som kan hjælpe

Egtved Posten

Er der nogen som kan hjælpe

Egtved Posten

Blomster fra en glad dreng

Annonce