Annonce
Egtved Posten

Nu kan du komme en smut på biblioteket

Egtved bibliotek genåbner efter coronanedlukning. Fra 18. maj kan man atter komme til at låne bøger, cd'er, spil og meget mere. Arkivfoto: Christina Møgelvang Mosegaard
Nu kan man igen låne og aflevere bøger, musik, spil og andet materiale på Egtved Bibliotek. Dog er det endnu ikke tilladt at opholde sig der, og så skal krav om afstand og hygiejne naturligvis overholdes.
Annonce

Egtved: Så sker det endelig… dét, som rigtigt mange sikkert har ventet på længe: Egtved Bibliotek åbner dørene mandag 18. maj, hvilket betyder, at man atter kan låne bøger, dvd'er, cd'er, spil og så videre, og det er også muligt at få afleveret de gamle.

Også bibliotekerne i Børkop, Give, Jelling og Vejle åbner samme dag.

Annonce

Noget er dog anderledes

Men alt er ikke som før coronakrisen. I første fase af genåbningen kan man kun låne og aflevere bøger og andre materialer. Man kan ikke opholde sig på biblioteket, og kan derfor ikke sætte sig med avisen, arbejde ved studiepladserne eller gå og "græsse" i lang tid mellem hylderne. Bibliotekernes mødelokaler kan ikke bookes, og man vil heller ikke have adgang til at benytte bibliotekets publikums-computere, kopiere eller printe.

Derimod må man selvfølgelig gerne selv tage en bog fra hylden og låne den, men biblioteket opfordrer til, at alle bruger engangshandsker eller håndsprit, som bliver sat frem ved indgange og ved andre berøringspunkter. Udlån og aflevering foregår på selvbetjeningsautomaterne.

Annonce

Begrænset antal besøgende

For at passe på hinanden og undgå smittespredning må der kun være 40 lånere på hovedbiblioteket i Vejle og 10 personer på bibliotekerne i Børkop, Egtved, Give og Jelling ad gangen. Og alle skal naturligvis altid rette sig efter de gængse retningslinjer om afstand og god håndhygiejne.

Bibliotekerne genstarter med begrænset åbningstid, men til gengæld er der altid er masser af inspiration, læsetips og personlige anbefalinger på bibliotekernes digitale kanaler. Her kan det anbefales, at holde øje med hjemmesiden og følge Egtved Bibliotek på Facebook og Instagram.

På bibliotekets hjemmeside ligger også en side med spørgsmål og svar om genåbningen. Her kan man finde svar på alle de vigtigste spørgsmål i forbindelse med genåbningen, og ellers er man velkommen til at kontakte hovedbiblioteket i Vejle på info@vejlebib.dk eller på telefon 76 81 32 00.

Egtved Bibliotek i uge 21 fra mandag 18. maj vil være mandag klokken 13-17 og fredag klokken 10-14.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Egtved Posten

Klumme: Sig selv fra

Annonce
Forsiden netop nu
Egtved Posten

Klumme: Det lokale sammenhold

Egtved Posten

Klumme: Optimisme

Egtved Posten

Høstfest med Kandis i Jordrup

Annonce