Annonce
Egtved Posten

Nu kan man endelig plaske omkring i den nye svømmehal

Det sprøjtede godt, da 31 badegæster sprang i vandet samtidig onsdag aften. De næste dage til og med lørdag er der gratis entré, så alle har lejlighed til at komme ind og tage en svømmetur i den nye svømmehal. Foto: Christina Møgelvang Mosegaard
Onsdag aften sprang de første 31 badegæster i vandet i den nye svømmehal ved et VIP-arrangement. Resten af ugen var der gratis entré, og det var der mange, der benyttede sig af. Eventgruppen er rigtig godt tilfreds.
Annonce

Egtved: Der blev talt ned fra ti, og så sprang de første 31 badegæster i det store bassin i Egtveds nye svømmehal onsdag aften. På samme tid. De blev de første til at få en svømmetur i den nye svømmehal.

- Det er simpelthen så godt! Jeg frygtede, vandet ville være koldt, men det er det slet ikke. Det er så dejligt, lød den umiddelbare kommentar fra Jørn Gade, da han steg op af bassinet.

Netop badevandstemperaturen kommenterede flere på.

- Vi har sat temperaturen efter, at gæsterne hyggesvømmer, så det er omkring 28 grader. Konkurrencesvømmere ville synes, vandet er for varmt - de foretrækker, at det er omkring 25-26 grader varmt. Det er nok den temperatur, mange kender fra andre store svømmebassiner, og det er nok derfor, de i aften havde forventet, det ville være koldere at springe i, forklarer formand for Egtved Idræts- og Multicenter Lars Bang.

Der gik ikke mange minutter, før en flok friske drenge indviede de nye vipper. Der var ellers ikke sat penge af til et dybtvandsbassin og vipper i det oprindelige projektforslag. Til sidst besluttede Vingsted Svømmeklub at finde de halvanden million kroner, det kostede at få vipper med i byggeriet. Det var der onsdag en god flok, der satte stor pris på. Foto: Christina Møgelvang Mosegaard
Annonce

Mange fik en tur i svømmehallen

I løbet af de næste dage var der mange andre fra Egtved men også et stort opland, som benyttede sig af muligheden for gratis at prøve den nye svømmehal.

Torsdag var der morgensvømning for voksne. Her var 28 morgenfriske svømmere mødt op fra både Nørup, Ødsted, Jerlev og Egtved. Om eftermiddagen var der svømning for børn - her tog 71 børn imod tilbuddet om en gratis svømmetur. Dagen sluttede af med et aftenarrangement for voksne, hvor 28 svømmede i stearinlysenes skær og afslappende musik.

Fredag eftermiddag var der igen åbent for børn, hvor fremmødet igen var rigtig fint - 70 børn sprang i vandet her.

Fredag aften var der arrangeret en aften for unge i 6.-10. klasse. Det var der hele 84 unge, der tog del i.

- Det var en dejlig overraskelse, at der kom så mange. De hyggede sig vældigt både i vandet og i beach-miljøerne med snak og slush-ice. Det giver os lyst til at arrangere noget lignende igen, fortæller Kirsten Jensen fra den eventgruppe, der havde arrangeret de forskellige events i forbindelse med svømmehalsåbningen.

Lørdag var der 150 familiemedlemmer i vandet i løbet af dagen.

- Her var der blandt andet en familie fra Ågård, som glædede sig over vores flotte svømmehal og ingen bøvl med parkering, så de ville garanteret komme igen, lyder det fra Kirsten Jensen.

Eventgruppen er meget tilfreds med opbakningen til de gratis arrangementer og de mange positive tilbagemeldinger på opholdet i svømmehallen.

Den officielle indvielse med borgmesteren og snoreklip venter tirsdag 29. oktober.

Den nye centerleder i Egtved Idræts- og Multicenter Linda Kruse startede VIP-arrangementet med at vise rundt i teknikrummene under svømmehallen. Foto: Christina Møgelvang Mosegaard
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Egtved Posten

Klumme: Krænkelser

Egtved Posten

Biblioteket åbner for selvbetjening

Egtved Posten

Fuld sommerferiefart i gokart

Annonce