Annonce
Egtved Posten

Ny energi til Egtved IF: Benzinkunder har tanket ekstra stort sponsorat

Brugsuddeler Ole Kolding havde den store glæde at overrække en check på omkring 39.000 kroner til formand for Egtved IF, Per Ahrensberg. Privatfoto
Coronaindretning, gave til de frivillige og genstart af idrætsforeningen. Det er, hvad sponsorkronerne fra OK til Egtved IF skal bruges til.
Annonce

Egtved: En check på 49.000 kroner er på vej fra OK til Egtved IF. Der skulle egentlig have stået 38.000 kroner, men OK har i år valgt at lægge 30 procent oven i sponsoratet.

Og det er formanden for Egtved IF, Per Ahrensberg, bestemt ikke ked af.

- Det er en kærkommen ting med ekstra støtte i denne tid. Vi sætter stor pris på de ekstra 30 procent, som kommer vores medlemmer til gode på enten den ene eller anden måde, siger Per Ahrensberg, som sammen med resten af bestyrelsen allerede har øremærket pengene.

Tennisklubben har fået etableret en pavillon. Gymnastikafdelingen har investeret i overtræk til gymnastikredskaberne, som gør det nemmere at rengøre dem efter brug. Hos fodbold og håndbold er der blevet brugt penge på store mængder håndsprit samt indretning af holdene, så de lever op til coronareglerne. En del af pengene er også øremærket til at få de sidste medlemmer tilbage og på de frivillige.

- Vi skal bruge nogle af pengene på at genstarte klubben - vi skal gøre opmærksom på, at vi er tilbage, siger Per Ahrensberg.

Annonce

Julegaver til de frivillige

Sidste år havde Egtved IF omkring 1000 medlemmer. I dag er der omkring 700. Og Per Ahrensberg mener ikke, det er fordi medlemmerne bliver væk på grund af corona.

- De har fundet ud af andet at lave i deres fritid, så de bliver derhjemme. Så vi skal ud og gøre opmærksom på, at vi er her - og hvilke aktiviteter vi kan tilbyde.

Bestyrelsen vil også vise foreningens 160 frivillige, at den sætter stor pris på deres indsats.

- Vi sætter stor pris på at have gode instruktører, og de kan være med til at få medlemmerne tilbage. Når nu vi ikke kan holde juleafslutning for dem, så finder vi en anden måde at vise dem, at vi sætter pris på dem, siger Per Ahrensberg.


Vi skal bruge nogle af pengene på at genstarte klubben. Vi skal gøre opmærksom på, at vi er tilbage og hvilke aktiviteter, vi kan tilbyde.

Per Ahrensberg, formand Egtved IF


Pengene har OK’s kunder sparet op til klubben ved at tanke på deres OK benzinkort. Når man vælger at knytte sit benzinkort til sponsoraftalen, støtter man gratis med et beløb for hver liter brændstof, der tankes på kortet. Det koster med andre ord ikke kunden ekstra at tanke, da det er OK, der udbetaler pengene.

Egtved IF er én af 1800 klubber og foreninger, der kommer til at nyde godt af ekstra støtte fra OK. Det danske energiselskab vil frem til og med maj 2021 øge sponsorstøtten med 30 procent til alle eksisterende foreninger med en benzinkortaftale, så de får ekstra hjælp til at klare sig igennem coronakrisen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Egtved Posten

Stor fejring må vente

Egtved Posten

Klumme: Årets knald?

Egtved Posten

Hjælp med at opklare mysteriet

Annonce