Annonce
Egtved Posten

Ny sengebutik åbner i butikscenter

Senge-Universet Egtved åbner i den bagerste ende af Egtved Centret, hvor Egtved Posten i flere år havde kontor. Her er der indrettet et fint showroom, hvor man kan se og prøve butikkens forskellige senge. Foto: Vibeke Frost Oxholm
Lars Enevoldsen og Jan Johansen er gået sammen om at åbne Senge-Universet Egtved. Lørdag 12. oktober er der åbningsreception.
Annonce

Egtved: Fra på lørdag er det atter muligt at købe senge i Egtved. Her åbner nemlig en ny sengebutik i Egtved Centret.

Bag den nye butik står Lars Enevoldsen og Jan Johansen. Lars Enevoldsen var medindehaver af Sengegården, der lukkede tidligere på året, da lokalerne, butikken havde lejet sig ind i, blev solgt til Butik-112. Han er stadig overbevist om, at det giver mening at have sådan en forretning i Egtved. Derfor er han nu gået sammen med Jan Johansen, som hurtigt var med på idéen.

- Lars har god erfaring og ved en masse om at sælge senge og har en god erfaring inden for det område. Jeg har faktisk selv købt seng hos ham og ved, at han er dygtig til det, siger Jan Johansen, der ikke selv har erfaring med lige præcis salg af senge men med andre former for salg og iværksætteri.

Dermed udgør de to et godt makkerpar, der bidrager med hver deres erfaring og viden, som de tror på vil være rigtig gavnlig for deres nye fælles butik.

Annonce

Høj kvalitet, fornuftige priser

Det er nogle lidt andre mærker af senge man finder i Senge-Universet, end dem man måske finder i de fleste sengeforretninger. Men det er blot med til at holde prisen på et fornuftigt niveau, selvom kvaliteten er helt i top, fortæller Jan Johansen. Han har selv en af slagsen derhjemme, så han taler af erfaring, fortæller han.

Samtidig er der et lille udvalg af sengetøj og tilbehør i den nye sengebutik, der er indrettet i lokalerne overfor Butik Baggården. Som udgangspunkt vil der være åbent hver lørdag fra klokken 10 til 13 og ellers efter aftale, eksempelvis om aftenen.

- Man ringer ikke bare og bestiller en ny seng. Man er nødt til at komme og få vejledning og prøve at ligge på dem for at finde den rigtige. Derfor er vi nødt til at holde åbent, når folk har fri, forklarer han.

På lørdag 12. oktober klokken 10-13 vil der være en reception i butikken i anledning af butiksåbningen. Her vil der blive grillpølser, øl, sodavand og kaffe til de, der kigger forbi.

Annonce
Annonce
Egtved Posten

Klumme: Hvad er normalt?

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Egtved Posten

Er der nogen som kan hjælpe

Egtved Posten

Er der nogen som kan hjælpe

Egtved Posten

Blomster fra en glad dreng

Annonce