Annonce
Egtved Posten

Ny skønhedsklinik åbner i Østergade

I denne tid er Camilla Risom Pedersen i fuld sving med at klargøre sin nye skønhedsbutik i Østergade 4B. Hun både glæder sig og er spændt på åbningen, der er bestemt til at være en af dagene i uge 41. Foto: Christina Møgelvang Mosegaard
Nyt liv begynder at spire i Østergade i Egtved. I en del af den gamle kiosk i gaden åbner nu en skønhedsklinik.
Annonce

Egtved: Drømmer man om smukke negle på hænder og fødder, skønne øjenvipper, og har man måske brug for at få vokset dele af kroppen, så er det noget af det, som 23-årige Camilla Risom Pedersen ganske snart kan gøre noget ved, når hun i uge 41 åbner skønhedsklinikken Klinik La Fleur i Østergade 4 B i Egtved.

- Jeg glæder mig rigtigt meget til at skulle åbne klinikken, lyder det fra Camilla Risom Pedersen, der allerede fra beboere i Østergade har fået rigtig god respons på den fremtidige åbning.

Annonce

Tilflyttere

Camilla Risom Pedersen flyttede for godt fire år til egnen sammen med Jacob Enemark fra Sønderborg. Først boede de et par år i Ødsted, og nu bor de i Egtved. Sammen har de deres to sønner Villiam Nohr og August Bille - og så er Jacob Enemark oven i købet også selvstændig med sit eget tækkefirma.

- Det var faktisk på grund af Jacobs firma, vi flyttede hertil. Egtved ligger noget mere centralt i landet, end Sønderborg gør. I hvert fald i forhold til nemt at skulle kunne køre ud til kunderne, forklarer Camilla Risom Pedersen.

Hun fortæller samtidig, at familien er faldet rigtigt godt til i Egtved, og der jo er alt, hvad man har brug for i byen.

- Man behøver ikke køre andre steder hen for at købe ind. Der er det hele her i Egtved, siger Camilla Risom Pedersen, der nu selv er på vej til at bidrage til mangfoldigheden i Egtveds gader med den nye klinik.

Annonce

Fleksible åbningstider og en anden frihed

Camilla Risom Pedersen har i seks år arbejdet i butik, men især når man har små børn, er åbningstiderne i butikslivet ikke altid ideelle, og da Camilla Risom Pedersen i mange år har været vild med at ordne negle, faldt beslutningen om at skulle starte egen klinik helt naturlig og føltes rigtig for hende.

- Nu kan jeg nærmest ikke vente med at komme i gang, lyder det fra hende.

Og blandt andet den frihed, der ligger i selv at kunne bestemme over sin tid, er noget, der tiltaler Camilla Risom Pedersen rigtig meget.

- Som udgangspunkt vil jeg have åbent hver dag klokken 8-16, og et par dage vil der også være åbent til klokken 22 - og så er jeg naturligvis fleksibel med tiderne, når der er behov for det, forklarer hun.

Annonce

Negleteknikker og mere til

Camilla Risom Pedersen er uddannet negleteknikker og så har hun taget en hel del kurser inden for vipper og voksning, hvilket gør, at hun føler sig rigtigt godt klædt på til at modtage sine nye kunder.

I klinikken, som bliver på 50 kvadratmeter, vil der udover det helt nye interiør også være salg af produkter til blandt andet hud og negle.

- Jeg håber da, jeg får en masse at se til, og så er tanken om at være selvstændig noget, jeg rigtig godt kan lide, siger Camilla Risom Pedersen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Egtved Posten

Klumme: Krænkelser

Egtved Posten

Biblioteket åbner for selvbetjening

Egtved Posten

Fuld sommerferiefart i gokart

Annonce