Annonce
Egtved Posten

Ny virksomhed i Ågård giver dig klarhed og skønne sager til selvforkælelse

I skolestuen lærer kvinderne om forskellige produkter og deres egenskaber. En rensende maske med guldglimmer var et hit. Foto: Christina Møgelvang Mosegaard
Mariane Schou Andersen har skabt virksomheden Sigtbar. Her vil hun skabe klarhed over, hvordan man med enkle tiltag kan forkæle sig selv og finde ind til mere ro i hverdagen.

Ågård: Her dufter rent, mildt og aromatisk på samme tid, skuldrene falder hurtigt ned og samtidig stiger en fornemmelse af lethed og lykke indeni. Om det er de æteriske olier i vinduerne, vaskemidlet i de sirligt foldede håndklæder på bordene, eller noget helt tredje, der sender de magiske dufte ud i rummet, vides ikke, men der er ingen tvivl om, at det her sted kan noget.

Vi befinder os i skolestuen hos virksomheden Sigtbar. Her er roligt, hjemligt, enkelt og smukt. Det er Mariane Schou Andersen, der byder velkommen. Hun er indehaver af virksomheden Sigtbar, og hun har en mission:

Mariane Schou Andersen står bag ny virksomhed i Ågård. Navnet er Sigtbar, og her får man enkelthed ind i livet, når man skal passe godt på sig selv. Foto: Christina Møgelvang Mosegaard

- Jeg vil rigtigt gerne vise, at det slet ikke behøver at være kompliceret, når man i hverdagen skal være god ved sig selv. Det kan faktisk gøres ret enkelt, forklarer hun til de 10 kvinder, der en lørdag formiddag er på workshop hos hende. Som noget af det første, har de på workshoppen fået sig et velduftende fodbad.

Annonce

Og hun fortsætter:

- Med nogle få gode vaner og produkter kan man skabe små frirum, hvor man kan trække stikket for en stund og passe på sig selv. Og hvis man så har de rigtige, og faktisk få, produkter, så er man godt på vej. Men det handler også om at få tillagt sig nogle gode, simple vaner. Når man først har fået dem indbygget i hverdagen, er det ret nemt.

Balance, egenomsorg og ro

Mariane Schou Andersens virksomhed, Sigtbar, er ny på markedet. Men det er hun ikke. Senest har hun været ansat som Promotion Manager og produktudvikler for hudplejebrandet Meraki, og så er hun uddannet kosmetolog.

Nu har hun kombineret sin faglige viden, erfaring og store ønske om at hjælpe kvinder med at finde ro og balance i hverdagen - med ganske enkle og overkommelige tiltag.

Mariane Schou Andersen giver gode råd og fif til, hvordan man plejer sig selv bedst - også uden de store dikkedarer. Foto: Christina Møgelvang Mosegaard

- Selvforkælelse ikke er lig med komplicerede ritualer, men det kan lige så vel kan være, at man tager sig et lækkert fodbad og nyder en kop the. Og du ved... når først du sidder med fødderne i vandet, så kan du ikke rende nogle steder. Så hvis dem derhjemme kalder og vil have dig til at gøre noget, kan du med ro i sindet sige, at det kan du ikke, fortæller Mariane Schou Andersen, der under sin uddannelse som kosmetolog opdagede, at det for klienterne ikke blot handlede om at komme og få behandlet ansigtet, men at de også higede efter omsorg og en pause fra travlheden med vasketøj, arbejde og madlavning.

- Imens klienterne lå med en maske på i stolen, brugte jeg tiden på at massere deres hænder, i stedet for at gå væk fra dem, og her oplevede jeg, hvordan det havde en positiv effekt på dem. Med lukkede øjne takkede de mig ligefrem for at have masseret dem. Så her gik det op for mig, hvor vigtigt det er for os med disse små øjeblikke af noget ekstra omsorg, konstaterer Mariane Schou Andersen.

Annonce

Det kan man få

Elementerne i virksomheden Sigtbar er også enkle. Der tilbydes formidling og salg af velvære og balance i form af foredrag, workshops, retreats og gode produkter til kroppen, både inden- og udenbords. Der er noget for både privatpersoner og virksomheder.

- Man kan enten komme her hos mig til workshops, eller jeg kører ud til interesserede, især i Jylland, og så tilbyder jeg små hold, hvor man kommer på retreats i mit skønne sommerhus. Her handler det om bare at falde til ro og blive forkælet på alle mulige måder, og man får værktøjer til at vende tilbage til hverdagen med nogle gode vaner, forklarer Mariane Schou Andersen, der videre pointerer, at alt det, som hun tilbyder, skal være noget, som alle har råd til.

Produkterne, som hun rådgiver omkring, kan man blandt andet købe via hendes hjemmeside.

Annonce

Med glimmer på

Tilbage i workshoppen denne lørdag formiddag er der flere gode råd fra Mariane Schou Andersen til de 10 kvinder, der med ansigtsmasker med guldglimmer og velduft opmærksomt lytter til hende.

- Put lidt glimmer på hverdagen. Der skal ikke så meget til. Det kan såmænd også bare være at lave sig selv en lækker scrub af en god rapsolie, salt, sukker eller kaffegrums - og så nogle dråber velduftende æteriske olier, og vupti.

Man kan nemt - og med få remedier fremstille sin egen scrub. Hos Sigtbar lærer man hvordan. Foto: Christina Møgelvang Mosegaard

Kvinderne får senere lov til selv at prøve kræfter med at skabe deres egne scrubs. Der er fuld koncentration, der duftes til olier og der røres flittigt i de fine dåser til formålet, som de efterfølgende kan tage med sig hjem. Nu er de kommet et skridt nærmere muligheden for at være gode ved sig selv - på den enkle måde.

Annonce

Troværdighed og hjertet med i det

Mariane Schou Andersen er glad. Workshoppen er forløb godt, og hun fik mange positive tilkendegivelser, inden kvinderne drog hjem.

Et par timer senere er hun på vej i sin bil til endnu en workshop. Alt er praktisk pakket ned. Hele skolestuen er sammenklappelig, og hun har et helt sæt af remedier med baljer, produkter, vaskeklude - og mere til, med sig.

- Jeg har ingen ambitioner om, at det her skal blive større, end det er. Det skal kun være mig, der er i firmaet. Det skal være lille og lækkert. Ikke noget stort og vildt, og så synes jeg selv, at navnet Sigtbar fortæller det hele; Det er tydeligt, hvad man får. Der er ikke noget med en bøvlet kommunikation, produkterne er enkle og så handler det jo om, at man kan få en klarhed over, hvordan man enkelt og nemt kan passe på sig selv. Og så håber jeg, at alle kan mærke, hvor vigtigt det er for mig med troværdighed, og at jeg gør det her med hjertet, lyder det afsluttende fra Mariane Schou Andersen.

Annonce
Annonce
Billund Ugeavis

Erik var et prægtigt menneske og en fremragende formidler

Annonce
Annonce
Egtved Posten

Egtved i lyserødt: Der blev grinet, sunget og tændt lys i brysternes tegn

Annonce
Forsiden netop nu
Egtved Posten

Skørt nok: Lette mænd på tynde hjul vil få folk til at valfarte til Øssbyland

Egtved Posten

Betty Rosenlund er kåret til årets frivillige Ildsjæl 2021

Egtved Posten

Flere medlemmer i Ældrerådet vil hellere vil afholde fredsvalg end fremmødevalg, fordi kandidaterne er så få: Formanden er uenig og går af

Egtved Posten

Ung 23-årig er hoppet ud i drømmen: Mathias har han startet egen tømrervirksomhed

Egtved Posten

Se billederne: En æra sluttede i Fynslund - Sepp sagde farvel som aktiv i fodbold

Egtved Posten

Lokalråd står klar med nyt navn, ny formand, og ny kommunikation: - Det skal være nemt at finde frem til os, lyder budskabet

VEJLE

Vejle Spildevand skal opspore corona i vandet fra dit toilet: Smitten kan måles i kloakken, inden du bliver syg

Egtved Posten

Egtved summede af liv i lørdags

Egtved Posten

Jernalderlandsby er dukket op under nyt udstykningsområde i Egtved

Egtved Posten

Vi har fået en ny hjælper på avisen. Den hedder Eventinfo

Egtved Posten

Per kan fejre 25-års jubilæum i Lego Koncernen

Egtved Posten

Ny virksomhed i Ågård giver dig klarhed og skønne sager til selvforkælelse

Egtved Posten

Tucan Club kåret som en af Europas bedste

Egtved Posten

Gitte Gade om det der sker i næste uge: Det er bevist, at det nytter, og vi kender jo nærmest alle nogen der har været ramt

Egtved Posten

Tyveknægte smadrede ruder og stjal festtøj og overtøj

Egtved Posten

Stemningen var eksplosiv, men økonomien løb kun lige rundt: Alligevel afløser festival det, som alle har kendt til gennem mange år

Egtved Posten

Egtved er klar til at vise sig frem for voksne og børn

Egtved Posten

Kom indenfor og blive klogere: Kenni har åbnet et showroom i Egtved

Egtved Posten

Efterskole og friskole vil bygge til for 40 millioner kroner

Egtved Posten

Fredag aften siger Sepp Piontek definitivt farvel til det aktive fodboldliv: Det sker i en lillebitte by, der bliver løbet over ende

Egtved Posten

Eriks første sværd lå ved hans side om natten: - Begrænsningens kunst er vanskelig, men jeg kunne godt tænke mig en bronzekanon

Annonce