Annonce
Egtved Posten

Nye aftenskolemuligheder er landet i Egtved

Morten DD holder foredrag 28. oktober på Roberthus via LOF Trekanten. Pressefoto

Snart kommer tiden, hvor efteråret sætter ind med blæsende dage og mørkere aftener. For mange er det tiden, hvor der higes efter inspiration, læring og samvær med andre. LOF Trekanten er på forkant med det og har netop udgivet et nyt aftenskolep

Egtved: Blæst og regn på ruden, og lange aftener indendøre hører som regel efteråret til, men det gør inspiration, motion og samvær med andre mennesker også. I denne tid er der et hav af spændende kurser og arrangementer på beddingen og blandt andet er aftenskolerne ved LOF Trekanten noget helt nyt i Egtved.

Blandt de kurser man vil kunne vælge imellem er yogahold i både Roberthus og i Musikhuset på Aftensang 4. Der vil også være et varieret udbud af hundetræninger, som kommer til at foregå på Egtved Rideklub. Madlavning for mænd vil også være et tilbud, og det kommer til at foregå i skolekøkkenet på Egtved Skole. For de kreative vil der være malerkurser på Roberthus og de musikalske kan deltage i samspil for musikanter på Egetoft. Kommende konfirmander får en unik mulighed for selv at designe deres konfirmandkjoler på et kursus med en designer på Roberthus og sidst, men ikke mindst, kan man grine og lære om naturen, når Morten DD, som blandt andet er kendt fra Bidt af Naturen på DR1 holder foredrag.

I løbet ef efteråret er der mulighed for at træne med sin hun på Egtved Rideklub. Foto: Martin Ravn
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Egtved Posten

Udstilling: Se min kjole

Egtved Posten

Krolfklub klar til sæsonstart

Annonce