Annonce
Egtved Posten

Nyt naturværksted på vej hos Onkel og Tante

Der er gravet ud til fundamentet til den nye bygning, som blandt andet skal rumme et nyt naturværksted. Heidi Normann Bech glæder sig meget til at kunne tage de godt 200 nye kvadratmeter i brug i starten af det nye år. Foto: Mette Mørk
Den private daginstitution Onkel og Tante vil i februar kunne tage et nyt naturværksted i brug. Ud over bedre plads til forundring og fordybelse i naturen, bliver der også mere plads, da den ældste gruppe børn får den daglige gang her.
Annonce

Rugsted: Naturen har altid været et fokusområde hos den private daginstitution Onkel og Tante i Rugsted. Fra omkring februar måned bliver der endnu bedre betingelser for at gøre børnene klogere på den forunderlige natur, der omgiver os. Her forventes et nyt naturværksted nemlig at stå klar til brug.

- Vi vil gerne have naturen endnu mere i fokus. Vi har blandt andet en masse udstoppede dyr, som vi vil have ned i børnehøjde, så børnene kan røre ved dem og undersøge dem nærmere på egen hånd og dermed stimulere deres naturlige nysgerrighed, forklarer institutionsleder Heidi Normann Bech.

Det nye byggeri bliver godt 200 kvadratmeter stort. Selve naturværkstedet bliver cirka 50 kvadratmeter. Men dertil kommer også cirka 100 kvadratmeter uopvarmet udestue med tre glasdøre i, så den kan deles op i tre mindre rum eller fungere som et stort fællesrum. Her kan børnene sidde og arbejde med natur, hvis vejret udenfor ikke helt egner sig til det.

Annonce

Mere plads til alle børn

Den nye tilbygning skal dog ikke kun give endnu bedre rammer for at beskæftige sig med naturen. Den kommer også til at give mere plads til børnene generelt. 50 kvadratmeter af tilbygningen bliver nemlig det nye grupperum for institutionens ældste børn.

- De får rigtig god plads i den nye bygning. Det betyder samtidig også, at der bliver mere plads til alle de andre børn i den nuværende bygning, fortæller Heidi Normann Bech.

Tilbygningen kommer også til at rumme garderobe, toiletter og et lille depot til køkkenet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Egtved Posten

Klumme: Krænkelser

Egtved Posten

Biblioteket åbner for selvbetjening

Egtved Posten

Fuld sommerferiefart i gokart

Annonce