Annonce
Egtved Posten

Røgeriet Egtved genåbner midt i juli

Røgeriet genåbner 15. juli. På butikkens Facebook-side har nyheden allerede vakt stor glæde og har fået 450 likes og 79 kommentarer fra glade kunder. Foto: Christina Møgelvang Mosegaard
Slagter- og delikatesseforretningen Røgeriet Egtved gør klar til at genåbne 15. juli, efter den nu tidligere indehaver gik konkurs.

Egtved: "We'll be back soon", kunne man forleden læse på Røgeriet Egtveds Facebook-side. På et døgn fik nyheden cirka 430 likes og et hav af positive kommentarer fra trofaste kunder, der glæder sig til atter at kunne købe hjemmelavede pølser, krogmodnede bøffer og lækre specialiteter i butikken.

Butikken har holdt lukket de seneste måneder.

Først i forbindelse med coronakrisen, og siden fordi indehaveren Ole Bundgaard gik konkurs. Nu har bygningens ejer valgt at investere i at sikre, at butikken kan fortsætte.

- Invesgtoren syntes, det ville være synd, hvis alt det, jeg havde fået banket op i løbet af de sidste fire år, bare fik lov at falde til jorden, forklarer Ole Bundgaard, som bliver ansat i butikken.

- I starten bliver jeg den, der giver gode råd og vejledning ud fra den viden, jeg har opbygget gennem de sidste fire års drift. Jeg kommer til at være med bagved butikken i en tilbagetrukket rolle, for jeg har lige nu hverken energi eller lyst til en fremtrædende rolle, fortæller han.

Velkendte ansigter og produkter

Trods det vil kunderne alligevel primært møde kendt personale hos Røgeriet Egtved. Investoren har nemlig valgt at genansætte stort set hele den samme stab.

Udvalget i butikken vil også være velkendte produkter.

- Det bliver ikke et Røgeriet på 100 procent i forhold til det, der var. Vi kommer til at starte meget stille ud og så hen ad vejen den gas i takt med, at kunderne kommer tilbage, forklarer Ole Bundgaard, der lige nu forventer, at hylderne i butikken gradvist fyldes op frem mod november.


Det bliver ikke et Røgeriet på 100 procent i forhold til det, der var. Vi kommer til at starte meget stille ud og så hen ad vejen give den gas i takt med, at kunderne kommer tilbage.

Ole Bundgaard


Røgeriet Egtveds koncept bliver dog ikke fuldstændig, som det var.

- Vi laver ikke længere mad ud af huset til udbringning. Men man vil stadig kunne bestille og afhente eksempelvis tapas i butikken.

Til gengæld vil Røgeriet Egtved nu til at satse endnu mere på det, butikken de seneste år havde godt salg af. Nemlig de hjemmelavede produkter.

- Vi kommer til at satse meget kraftigt på pølsemageriet og røgeriet, som de sidste to år virkelig trådte i karakter, fortæller Ole Bundgaard.

Annonce

Ser fremad

Han glæder sig nu til at se butikken, han har knoklet for at bygge op.

- Jeg har nu et håb om, at kunderne vil være med til at se fremad. Vi har ikke behov for eller lyst til at snakke en masse om det, der skete. Til gengæld vil vi meget gerne snakke om butikkens fremtid og lækre produkter med kunderne, siger han.

Vil man vide mere om, hvad man kan forvente at finde i butikken, og hvordan man kan afgive bestillinger, når den genåbner, kan man følge butikkens Facebook-side, hvor der løbende vil blive lagt information op.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Egtved Posten

Udstilling: Se min kjole

Egtved Posten

Krolfklub klar til sæsonstart

Annonce