Annonce
Egtved Posten

Rørte virksomhedsejere modtog pris: - Vi er så heldige at have vind i alle sejl i øjeblikket

Alex Pedersen og Charlotte Pedersen blev belønnet med årets Knøw-pris. En pris, der vakte stor stolthed og glæde hos modtagerne.
Virksomhederne Wellmore og KlimaEnergi blev torsdag aften belønnet med årets "Knøw-pris". En pris, der betyder meget for ejerne af de to virksomheder.

Egtved: - Vi har været så heldige at få tre priser i år, men den her betyder noget helt særligt for os, fortæller Charlotte Pedersen, der sammen med Alex Pedersen driver Wellmore og KlimaEnergi.

Der er tale om to selvstændige virksomheder, men de er knyttet meget tæt sammen, idet de begge er ejet af Charlotte og Alex Pedersen og drives fra samme adresse i Egtved.

Tidligere på året modtog de to indehavere Børsens Gazelle-pris og Spar Nord og BDO's Succesvirksomhed 2021-pris. Torsdag aften blev virksomhedsejerne belønnet med den lokale erhvervsforening AktivErhvervs egen pris, Knøw-prisen.

Annonce

- De to andre priser gives efter nogle meget specifikke kriterier. Knøw-prisen er et symbol på en lokal anerkendelse, der betyder enormt meget for os. Vi var virkelig glade og faktisk også meget rørte over at få den pris, siger Charlotte Pedersen og tilføjer:

- De, der kender mig, ved, at jeg normalt ikke sådan bliver rørt på den måde, men det blev jeg godt nok over at få overrakt den pris.

Det har været nogle gode år for de to virksomheder. Wellmore, der forhandler blandt andet spabad til både inde og ude, har oplevet en ekstra stor interesse under corona, mens KlimaEnergi forhandler solceller, som efterspørges i stor stil.

- Vi er så heldige at have vind i alle sejl for tiden, siger hun.

De, der kender mig, ved, at jeg normalt ikke sådan bliver rørt på den måde, men det blev jeg godt nok over at få overrakt den pris.

Charlotte Pedersen

Ros fra kunder

AktivErhverv uddeler hvert andet år Knøw-prisen til en virksomhed eller erhvervsperson, som har udvist "et ekstraordinært engagement, udviklet sin virksomhed eller på anden måde gjort noget ekstraordinært i erhvervsmæssig sammenhæng" i den tidligere Egtved Kommune.

- Vi havde i år seks virksomheder, der var blevet indstillet til prisen, og det var alle nogle spændende og gode bud. Det gav nogle meget spændende diskussioner i forbindelse med, at vi skulle finde en vinder. For handler det om størrelse? Om vækst? Og innovation? Det er ikke nærmere defineret i kriterierne, så det skulle vi drøfte os frem til. Efterhånden tegnede der sig et meget klart billede af, at det var Wellmore og KlimaEnergi, der skulle have årets pris, fortæller erhvervsforeningsformand Martin Lund.

I begrundelsen for, at det blev lige de to virksomheder, der skulle have prisen, står blandt andet:

"De to ejere og deres ansatte bag virksomhederne Wellmore A/S og Klimaenergi A/S har på få år skabt solide virksomheder i stadig vækst. De er blandt de førende i landet indenfor spa/bad/wellness og grøn energi i form af solcelleanlæg."

Samtidig fortæller Martin Lund, at virksomhederne har et godt ry blandt kunderne, som kommer fra hele landet.

- Virksomhederne får stor ros fra kunderne for deres tilgang til salg. Kunderne føler sig taget i hånden af dygtige sælgere, som formår at aflæse kundernes behov og give dem den rådgivning, de skal bruge for at føle sig godt klædt på til et køb. Det er ikke kun en enkelt medarbejder, der har den evne - det er en kultur, der er i virksomhederne, forklarer Martin Lund.

Knøw-prisen er blevet uddelt gennem mere end 25 år, og tidligere vindere tæller blandt andre Egtved Slagtehus, Clausens Tømmerhandel, Vingsted Centret, Nørup Mejeri, Dalbo, J.K. Pavilloner A/S, glaskunstner Vibeke Skov, Karen og Ole Schmidt fra Egtved Lyd & Billede, LJ Maskinteknik og senest Danepork.

Annonce
Egtved Posten

Dødsfald: Ernst er gået bort

Annonce
Egtved Posten

Planer for stort besøgscenter ved Egtvedpigens Grav droppet: Nu vil styregruppe have nye idéer på banen

Annonce
Egtved Posten

Ny udvalgsformand om elevflugt fra lille skole: 'Der skal handles nu, ellers dør skolen bare en stille død'

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Egtved Posten

Lille skole er ramt af elevflugt, og lukning truer: 'Det her er alvorligt, og vi er nødt til at handle nu'

Egtved Posten

Klumme: Rimelighed i fællesskabet

Egtved Posten

Nissen med den gule fører-hue vandt fotokonkurrencen

Egtved Posten

På café i en smart bybil for Mokkaens skyld

Egtved Posten

Jane og Brian modtog i december Årets Skulderklap i Vorbasse

Egtved Posten

Konferencecenter måtte afskedige godt hver femte medarbejder: Et år senere er medarbejdertallet tilbage på niveau

Annonce