Annonce
Egtved Posten

Running Dinner griber om sig. Hele 200 er allerede tilmeldte, men der er plads til flere, siger arrangørerne

Det handler om at mødes på tværs og lære hinanden at kende, når der inviteres til "running dinner" i Egtved. Illustration: Heidi Sloth

Egtved: Egtved ønsker at være en by i vækst. Og i byen er der stor konsensus om, at nye indbyggere skal føle sig velkomne. Idrætsforeningen og to ildsjæle står nu bag initiativet Running Dinner, som løber af stablen 23. april.

Eventen skal medvirke til at binde Egtved endnu mere sammen, og det handler om at lære hinanden at kende.

Omkring 200 borgere har allerede tilmeldt sig som gæster til Running Dinner, men der er stadig plads til flere, fortæller arrangørerne.

Annonce

- Det bliver en bliver en fantastisk aften, hvor man går rundt i byen og får snakket med nye som gamle Egtved folk, lyder det fra arrangørerne i en pressemeddelelse.

Heidi Sloth, der er en af initiativtagerne til eventen, fortæller, at udvalget bag ”Egtvedpigen – Slår sig løs” sommerfestival har besluttet, at såvel gæster som værter til Running Dinner får tilbudt billetter til sommerfestivalen i juni til en helt speciel pris.

Kontaktoplysninger

Vil man vide mere om aftenen, eller har man lyst til at være enten vært eller deltager, kan man kontakte Heidi Sloth på telefon 40 16 47 40 eller Karen Schmidt på telefon 20 25 06 74 inden 6. marts.

Afslutningen på aftenen bliver i Egtved Idræts-og Multicenter, hvor alle mødes og får en drink til noget godt musik – en snak og selvfølgelig en portion suppe inden man går hjem.

- Vi er så heldige at Kulturafdelingen i Vejle Kommune, synes Running Dinner er en super god idé og støtter afslutningen i Hallen, slutter Heidi Sloth.

Annonce
Egtved Posten

Mindeord om Kristian Hjorth Møller Jensen

Annonce
Egtved Posten

Forelskede Ditte og Jesper har vundet et meget utraditionelt bryllup: - Jeg meldte os til konkurrencen, uden at han vidste det, siger den kommende brud

Annonce
Egtved Posten

Cykelklub har fået tag over hovedet

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Egtved Posten

Engang var det en gammel kro: Nu åbner i stedet et moderne tech-hotel med 18 værelser

Egtved Posten

Sine overrakte anti-brok-wienerbrød til glade entreprenører: 'Jeg blev så træt af andres brok og besluttede at samle ind som en tak for indsatsen'

Egtved Posten

'Vi skal bare slå os løs i de dage': Arrangører afslører dobbelt-op på næsten spritnyt festivalkoncept

Egtved Posten

'Naboens lille Lene' skriver mindeord om sin reservebedste: 21. marts blev himlen beriget med denne fantastiske, livsglade og livskloge Anna Lise Henriksen

Egtved Posten

Running Dinner griber om sig. Hele 200 er allerede tilmeldte, men der er plads til flere, siger arrangørerne

Egtved Posten

Bankede modstanderne til sidst: Stolte piger lod sig udfordre, prioriterede fællesskabet og vandt guld til trods

Annonce