Annonce
Egtved Posten

Så'der Jaaaazz for børn i efterårsferien

Den amerikanske bassist og sanger Kristin Korb spreder toner fra jazzens fødeland på Egtved Bibliotek onsdag i efterårsferien. PR-Foto
Annonce

Egtved: Egtved Bibliotek kommer til at swinge af jazz for børn onsdag eftermiddag i skolernes efterårsferie.

Jazzen blev født i USA. Det gjorde Kristin Korb også, så hun er vokset op med musikken og har fået den store amerikanske musikskat ind med modermælken. Onsdag 14. oktober deler bassisten og sangeren sin musik på Egtved Bibliotek i trioformat sammen med pianisten Magnus Hjorth og trommeslageren Snorre Kirk.

På tværs af alle afstande, sprogbarrierer og kulturkløfter giver jazzen os oplivende rytmer og et sprog, der universelt binder os sammen.

Efterårsferien rundes af med to arrangementer på Vejle Bibliotek. De 9-13-årige - og deres forældre - inviteres fra kl. 11 til familielæseklub med videnskabsjournalisten Lars Henrik Aagaard. Han løber aldrig tør for emner og interessante historier, for hans speciale er intet mindre end det uendelige verdensrum, og journalisten er forfatter til blandt andet bøgerne "Den store månebog" og "Rejsen til rummet". Lørdag eftermiddag byder Lars Henrik Aagaard på videnskabsquiz, inden biblioteket byder på pizza.

Det er gratis at deltage i jazzarrangementerne, men på grund af et begrænset antal pladser skal der bestilles billet på vejlebib.dk. Her skal ligeledes bestilles til lørdagkodning, pris kr. 25 - en billet gælder for ét barn og én voksen, og til familielæseklub med Lars Henrik Aagaard pris kr. 25 - inklusive pizza. Her skal både børn og voksne skal have billet . På Vejle Bibliotekernes hjemmeside kan man læse om flere jazz-arrangementer der foregår i efterårsferien i alle kommunens centerbyer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Egtved Posten

Corona-aflysninger på stribe

Annonce