Annonce
Egtved Posten

Så er der skam sket en flytning mere i Egtved

Bjarne Larsen ApS har gennem mange år haft adresse i Søndergade. Pladsen er dog blevet for trang og derfor er de flyttet ind på Aftensang. Henrik Stensgård Eriksen (tv) og Simon Hulsrøj Larsen (tv) nyder allerede alle de nye og mange flere kvadratmeter. Foto: Christina Møgelvang Mosegaard
Bjarne Larsen ApS har gennem mange år haft adresse i Søndergade. Pladsen er dog blevet for trang og derfor er de flyttet ind på Aftensang.

Egtved: Egtved: Med omkring 19 ansatte er der godt gang i sagerne hos Bjarne Larsen ApS, både ude hos kunderne og på firmaets domicil, som gennem årevis har været i Søndergade i Egtved. Pladsen er dog blevet for trang. Både hvad angår kontor- og mødefaciliteter og hvad angår lager og værksted.

Derfor har virksomhedens indehavere, Simon Hulsrøj Larsen og Henrik Stensgård Eriksen, taget action på sagerne og har fundet nyt hjem til Bjarne Larsen ApS i Egtved Centret, der hvor Butik Baggården havde til huse.

- Det er godt nok dejligt at have fået mere plads. Det er virkelig noget, vi havde brug for, lyder det samstemmende fra de to virksomhedsejere, der nu kan glæde sig over, at alle virksomhedens 19 ansatte nu kan mødes i samlet flok på samme adresse, og at der er et separat og rummelig mødelokale, hvor der for eksempel kan holdes møder med samarbejdspartnere og leverandører. Og samtidig er der nu en god stor parkeringsplads til rådighed.

Annonce


Det er godt nok dejligt at have fået mere plads. Det er virkelig noget, vi havde brug for.


Kontoret er lyst og luftigt med plads til at alle medarbejdere nu blandt andet kan holde møder og frokost sammen. Foto: Christina Møgelvang Mosegaard

I Søndergade havde virksomheden også lager og værksted, samt en afdeling ved Kolding. Begge disse er nu slået sammen til én adresse, nemlig Tudvadvej 4.

Hos Bjarne Larsen ApS fortæller de, at allerede er begyndt at føle sig godt hjemme som nye beboere på Aftensang.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Egtved Posten

Udstilling: Se min kjole

Egtved Posten

Krolfklub klar til sæsonstart

Annonce