Annonce
Egtved Posten

Så er det tid til morgengymnastik i Ødsted og Egtved

Arkivfoto: Mette Mørk
Maj kommer med dejlig morgengymnastik i det fri. Det er gratis for alle og man behøver ingen medlemskab.

Ødsted/Egtved: Idræt i dagtimerne tilbyder endnu en gang gratis udendørs morgengymnastik for borgerne i Vejle Kommune. Det hele begynder den første uge i maj og tilbydes fem steder i Kommunen. I Egtved bliver det hver mandag klokken 9 ved Robertshus, og i Ødsted er det hver fredag klokken 9 ved Brunmosehallen. Herudover er der også morgengymnastik i Give og to steder i Vejle.

-Alle holdene varetages af frivillige instruktører og vi glæder os alle som små føl der skal på engen for første gang. Det har virkelig været en hård omgang for alle dette forår. Vi har rigtig mange deltagere i den høje ende af aldersskalaen som har været lukket inde i lang tid. Så nu venter der et stort arbejde med at få dem tilbage i folden igen. Vi håber at dette tiltag kan bidrage til det, lyder det fra Lars Damgaard, der er leder af Idræt i Dagtimerne i Vejle Kommune.

Der er ingen krav i forhold til at deltage ved morgengymnastikken. Man møder bare op. Det er gratis og kræver ikke noget medlemskab af Idræt i dagtimerne.

Annonce

Yderlig info kan fås på Idræt i dagtimernes kontor i sundhedshuset Vejle.

Forsamlingsforbuddet stiger 6 maj til 75, så der er plads til alle. Hvis restriktionerne tillader det, er der mulighed for at købe et rundstykke og en kop kaffe til 20 kroner.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Egtved Posten

Udstilling: Se min kjole

Egtved Posten

Krolfklub klar til sæsonstart

Annonce