Annonce
Egtved Posten

Så starter fællesspisningerne igen

Til fællesspisningerne kan man både snakke med dem, man kender i forvejen - men det er også en god lejlighed til at komme i snak med nogle af dem, man bare ser i Brugsen eller på gaden. Arkivfoto: Mette Mørk
Annonce

Ødsted/Jerlev: Det er blevet efterår og atter tid til fællesspisning i Ødsted og Jerlev Sogne. Første gang bliver torsdag 3. oktober. Det er syvende sæson med fællesspisning, som er udsprunget af et ønske om at arbejde med diakoni.

Da der stadig er stor opbakning med fællesspisningerne, giver de et lille overskud om året, hvilket gør det muligt at uddele julekurve til trængte familier. Desuden kan man i 2020 tilbyde familie-ferieophold.

Gennem de seneste syv år har prisen for deltagelse været 35 kroner, men da priserne på råvarer har været opadgående, har arrangørerne valgt at hæve prisen med fem kroner, så det nu koster 40 kroner at deltage.

Der bliver holdt fællesspisning syv gange om året. Der er underholdning af forskellig slags og kaffe med hjemmebagte småkager med i prisen.

Der er 45 frivillige, der står for arrangementet, men gruppen kunne alligevel godt tænke sig at udvide staben med flere hænder. Har man lyst til at give en hånd med og hygge sig med de andre frivillige under forberedelserne, så kontakt Jørn Aagaard.

Tilmelding sker til Annette Peschardt på telefon 28 76 91 23 eller til Jørn Aagaard på telefon 20 40 08 98.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Egtved Posten

Klumme: Krænkelser

Egtved Posten

Biblioteket åbner for selvbetjening

Egtved Posten

Fuld sommerferiefart i gokart

Annonce