Annonce
Egtved Posten

Sæsonen på Randbøldal Museum lukkede med poetisk udstilling

En poetisk og anderledes udstilling af 12 vævede billeder af Joan Baxter, der er inspireret af novellen The Weaver af den skotske forfatter George Mackay Brown, er netop afsluttet på Randbøldal Museum. Snart kan den ses på Egetoft i Egtved. Foto: Christina Møgelvang Mosegaard
Annonce

Randbøldal: I denne weekend kunne man med godt 300 besøgende, hvor Væve- og papirlaugene inviterede indenfor til to hyggelige dage, hvor de historiske håndværk blev vist frem. Her blev flittigt arbejdet i værkstederne og der kunne købes alverdens dejlige juleting.

På første sal kunne man for sidste gang betragte en særlig udstilling af billedvæver Joan Baxters 12 vævede billeder, der er inspireret af novellen The Weaver af den skotske forfatter George Mackay Brown.

- Det er bare sådan en fin udstilling, som vi har været meget glade for at vise frem, lyder det fra Mona Sørensen fra Vævelauget i Randbøldal. Ikke blot er hun glad for at kunne tilbyde offentligheden at betragte udstillingen, men hun er også selv meget betage af de maleriske vævemetoder, som Joan Baxter benytter.

Udstillingen kan i nær fremtid ses på Egetoft i Egtved. Randbøldalmuseet er nu sæsonlukket indtil lørdag 14. marts 2020, hvor en ny permanent udstilling om stedets historie åbner.

Foto: Christina Møgelvang Mosegaard
Foto: Christina Møgelvang Mosegaard
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Egtved Posten

Klumme: Krænkelser

Egtved Posten

Biblioteket åbner for selvbetjening

Egtved Posten

Fuld sommerferiefart i gokart

Annonce