Annonce
Egtved Posten

Sæt pris på Egtved: De unge har fået nyt syn på Egtved som handelsby

Skolepiger gjorde en særlig SoMe-indsats under coronakrisen for Egtveds butikker. Nu har de fået øjnene op for, at der er en masse de selv vil købe i byen. Foto: Christina Møgelvang Mosegaard
Ni piger gjorde under coronaen en særligt indsats for Egveds handlende. Nu viser det sig, at pigerne selv er begyndt at handle mere i Egtved. De har opdaget noget de ikke vidste var her.
Annonce

Egtved: Da hele Danmark var sendt hjem under coronakrisen, hjalp ni skolepiger fra Egtved Skole Egtveds butikker med at være med på noderne på de sociale medier. Ikke alene viste det sig, at det har gjort en mærkbar økonomisk forskel for butikkerne. Det har også åbnet de unges øjne for, at Egtveds detailhandel har meget at byde på for dem også.

Signe Søgaard Sloth og Sarah Grauholm hjalp Sportigan Egtved/Din Sko Butik med at få en helt ny profil på de sociale medier. Her gav de blandt andet fif til, hvordan man præsenterer sig selv og sine varer på foto, og pigerne fik lov til selv at udvælge og sammensætte tøj og sko fra butikken og lægge det online, og i den process fik de to piger et nyt syn på, hvad butikken har at byde på.

- Det har været rigtigt spændende at kigge med inde bag kulisserne, og samtidig har det været sjovt blandt andet at skulle udvælge og tage fotos af varer, som vi nok aldrig selv ville have faldet over. Og nu har vi faktisk fået øjnene op for, at der også er noget for vi unge her i byen, lyder det fra Signe Søgaard Slot og Sarah Grauholm.

De andre piger fra gruppen er enige. De har, imens de har hjulpet butikkerne videre på de sociale medier, selv fundet ud af, at de kan handle meget mere til unge mennesker, end de troede.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Egtved Posten

Klumme: Krænkelser

Egtved Posten

Biblioteket åbner for selvbetjening

Egtved Posten

Fuld sommerferiefart i gokart

Annonce