Annonce
Egtved Posten

Se de mange koncertbilleder fra Engelsholm: Nede på jorden og helt oppe i skyerne

Mads Langer har i år inviteret Sanne Salomonsen, Hjalmer og Claus Hempler med som stjernerne på scenen til dette års Engelsholmkoncert. Foto: Mette Mørk
Torsdag 29. august indfandt 2200 mennesker sig i den smukke park ved Engelsholm Slot. De var klar til at opleve Mads Langer og hans all star-team på scenen. Vejret viste sig fra sin smukkeste side. Det samme gjorde kunstnerne.
Annonce

Nørup: - Tak for invitationen, det er så sjældent, jeg kommer på landet, lød det fra Claus Hempler.

Efter en række solonumre af Mads Langer var han den første gæstesolist på scenen som en del af Mads Langers all star-team ved Engelsholmkoncerten, der i går blev afholdt for femte år i træk.

Men tilbage til Claus Hempler, for det var ikke helt slut med den lune humor, inden han med sin dybe crooner-stemme lagde en fed dyne af velvære henover de 2200 tilhørere.

Bandet begyndte at spille, og det sammen gjorde Claus Hempler på sin guitar, men der kom nogle skingre lydforstyrrelser indover. Og der blev en pause… Hvad var det? Ud af lommen trak Claus Hempler sin mobiltelefon - her var synderen!

- Thank God, at det var din egen, sagde Mads Langer og fortsatte med et skævt smil:

- Det er ikke sådan, når man lægger sig ud med landbruget.

- Nå, så fik jeg da lige den i hovedet igen, svarede Claus Hempler.

Hvorefter man kunne høre publikum bryde ud i latter.

Så var stilen lagt.

Kunstnerne Sanne Salomonsen, Hjalmer og Claus Hempler var sammen med Mads Langer helt nede på jorden. Imellem dem flød en "loose" humor og masser af kærlige kommentarer.

Musikken og sangene svævede ud gennem højttalerne og landede blandt de mange mennesker, der var kommet for at få hele oplevelsen med:

Det smukke slot, der efter mørkets frembrud blev oplyst af lysshow, udsigten til Engelsholmsøen, lysende, hvide strimler flagrende i træerne, som en del af udsmykningen, kreeret af Andrea Bonderup, parken med de store gamle træer ...

Og så naturligvis den musikalske del, leveret af Mads Langer sammen med Hjalmer, Sanne Salomonsen og Claus Hempler, der i dagene op til koncerten havde tilbragt timevis i øvelokalet på slottet med hinanden.

Heraf ganske sikkert også de fortrolige, afslappede og på samme tid ophøjede optrædener, der for en stund kunne føre alle et andet sted hen.

Mads Langer og Claus Hempler, Engelsholmkoncert. Foto: Mette Mørk
Annonce

Legatuddelinger

Denne aften var helt sikkert også noget særligt for artisterne, Olivia Dam Junget aka Ollie og Kaja Klüssman, der begge kunne modtage hver deres Mads Langer-legat. Det uddeles hvert år til unge up-coming sangskrivere og musikere.

Se de mange billeder fra koncerten på vafo.dk

Hjalmer. Foto: Mette Mørk
Mads Langer har i år inviteret Sanne Slomonsen, Hjalmer og Claus Hempler med som stjernerne på scenen til dette års Engelsholmkoncert. Foto: Mette Mørk
Der blev hygget og snakket rundt i haven ved Engelsholm. Men oppe foran blev der lyttet til musikken. Foto: Mette Mørk
Åbningsnummeret ved årets Engelsholmkoncert af legatvinderen Ollie. Foto: Mette Mørk
Claus Hempler var glad for at komme en tur på landet. Foto: Mette Mørk
Mads Langer har i år inviteret Sanne Slomonsen, Hjalmer og Claus Hempler med som stjernerne på scenen til dette års Engelsholmkoncert. Foto: Mette Mørk
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Egtved Posten

Er der nogen som kan hjælpe

Egtved Posten

Er der nogen som kan hjælpe

Egtved Posten

Blomster fra en glad dreng

Annonce