Annonce
Egtved Posten

Se nye og gamle udstillinger i Vandel

Museets vartegn gennem mange år, som desværre måtte fjernes, da det blev offer for ”tidens tand”. Foto: Randbøl Sogns Lokalarkiv.
Randbøl Sogns Lokalarkiv og Museum holder åbent hus. Her kan man blandt andet se den nye udstilling ”Vandel og Flyvestationen 1943-2003”.

Vandel: Randbøl Sogns Museumsforening gennemfører i uge 40 og 41 en hervekampagne i Randbøl Sogn med det formål at skaffe nye medlemmer.

Hvor ingen beboere træffes hjemme, afleveres informationsmateriale vedrørende museumsforeningen.

- Vi håber, man vil tage godt imod vore frivillige, når der ringes på døren, lyder det fra foreningen.

Annonce

Efter denne ”charmeoffensiv” har bestyrelsen valgt at holde åbent hus søndag 18. oktober. Alle er velkomne til at se de faste udstillinger om egnens tidligere forretninger, den gamle skolestue, karlekammeret med mere.

For nyligt indviedes en større udstilling ”Vandel og Flyvestationen 1943-2020”

I forbindelse med, at tyskerne påbegyndte opførelsen af flyvestationen i 1943, blev området gennemfotograferet af ”Baurat” Herman Süling, (byggesagkyndig/bygningsrådgivende).

Alle bygninger blev desuden opmålt og beskrevet. Lokalarkivet har været heldig gennem Sülings søn i Tyskland at komme i besiddelse af flere hundrede af disse fotos, affotograferet fra faderens fotoalbum, som fortæller spændende danmarkshistorie. Også byen Vandels historie efter krigen, skildres med fotos og genstande.

Legetøjsudstillingen i kælderen er blevet suppleret med nye genstande og med et spændende teenageværelse fra 1980´erne fyldt med ting fra en tid, som mange nok husker.

Skulle der, som man fra museets side håber, komme rigtig mange gæster, vil de af Corona-hensyn blive lukket ind i hold. Der er kaffe på kanden. Fri entré. Museet er åbent denne dag fra klokken 10-16.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Egtved Posten

Mindeord om Ole Have

Egtved Posten

Udstilling: Se min kjole

Egtved Posten

Krolfklub klar til sæsonstart

Annonce