Annonce
Egtved Posten

Senge-Universet er blevet til mere end senge

Nu kan man også finde sengetøj og dyner hos Senge-Universet. Og hvem ellers end "sengemanden hamselv" skulle sørge for at prøve af om det er godt...  Foto: Christina Møgelvang Mosegaard
Som det nyeste skud på stammen, har de hos Senge-Universet nu også valgt at tilbyde kunderne at sy gardiner og sengetæpper. Dyner og betræk er også noget de nu satser på.

Egtved: Medindehaver af Senge-Universet i Egtved, Jan Johansen, er en glad mand, for det har vist sig, at det tilbage i 2019 var en god idé sammen med Lars Enevoldsen at åbne Senge-Universet, som mange kunder siden, fra nær og fjern, har taget til sig, og som har ekspanderet med en afdeling i Fredericia. Samtidig er han glad for at kunne udvide forretningsområderne, når han erfarer at der opstår nye behov fra kunderne.

Derfor tilbyder de nu hos Senge-Universet også at sy gardiner og sengetæpper, hvilket blandt andet hotelbranchen gerne vil benytte sig af. Men også private kunder kan benytte sig af den mulighed.

- Vi har for eksempel leveret nogle senge til et hotel i Grindsted, og da de fandt ud af, at vi kunne hjælpe dem med at sy gardiner og sengetæpper, som endda kunne være med til at skabe en hyggelig atmosfære hos dem, så bestilte de straks et større antal sæt hos os, fortæller Jan Johansen.

Annonce

Jans kreative kone

Det er Jan Johansens kone, Iryna Johansen, der er mesteren bag symaskinen. For udover at beskæftige sig med sin helt store passion, musikken, som både organist og som underviser i “Musikskolen Aftensang”, har hun også en uddannelse som syerske. Og nu sætter hun sig altså fra tid til anden bag maskinen og lader de kreative talenter udfolde sig med nål og tråd.

Hos Senge-Universet har de netop opdateret indretningen og har inddraget flere kvadratmeter til udstillingen. Foto: Christina Møgelvang Mosegaard


- Jeg synes det er rigtigt spændende at kunne få lov til også at sy, og jeg kan godt lide at designe og få ting til at passe sammen, forklarer Iryna Johansen, der dog ikke ser for sig, at dette her vil blive hendes hovedbeskæftigelse, for musikken og hendes job som organist, er det hun brænder allermest for. Men som en kreativ og spændende sidebeskæftigelse, er det at kunne sy, noget hun godt kan lide.

Annonce

Hygge og sengetøj i butikken

Nu er butikken, ligesom de andre i detailhandlen atter åbnet op efter den nylige corona-nedlukning, og det er noget Jan Johansen er glad for. For som han siger, så er det jo derfor de eksisterer. Det handler om kunderne og at kunne rådgive og inspirere, og ikke mindst være med til at skabe muligheder for at sove rigtigt godt.


Der sker hele tiden noget nyt her i butikken, både med hensyn til indretningen, nye senge - og nye varer

Jan Johansen, Senge-Universet- Der sker hele tiden noget nyt her i butikken, både med hensyn til indretningen, nye senge - og nye varer. Og nu kan vi så også tilbyde lagner, sengetøj - ja, og dyner har vi også, siger Jan Johansen, der også her fremhæver, at hvis det er noget, som de mærker, at kunderne viser et behov for, jamen så er det måske også en god idé at kunne tilbyde dem det.

Også åbningstiderne i butikken er nu udvidet fra blot at holde åbent om lørdagen, til nu også at stå med åbne døre torsdag og fredag.

- Jeg elsker at være her i butikken, og jeg ved at kunderne nyder at komme her. Det er vigtigt, at der er god stemning og hygge, så det gør vi alt for at skabe. Og så må jeg sige, at jeg nærmest er rystet, for der er mange kunder som kører her til Egtved fra for eksempel Billund, Grindsted, Gravens og Ågård for at handle med os. De siger, at de hellere vil købe lokalt og de holder af, at man giver sig tid til at rådgive dem, lyder det afsluttende fra Jan Johansen, som for øvrigt selv holder rigtigt meget af at kunne ligge godt i en seng og putte sig under bløde dyner.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Egtved Posten

Søger unge frivillige

Egtved Posten

Havde alt for mange på venteliste

Egtved Posten

Klumme: Bøgernes verden

Egtved Posten

Teenager i coronatid

Annonce