Annonce
Egtved Posten

Sidste chance for sæsonens influenzavaccine

Nu er det ved at være sidste chance for at blive influenzavaccineret i denne sæson, skriver Egtved Apotek. Foto: Egtved Apotek
Annonce

Egtved: Så er det ved at være sidste chance for at blive influenzavaccineret denne sæson, meddeler Vejen og Egtved Apotek i en pressemeddelelse.

Der fortælles videre, at rekordmange er i år blevet vaccineret mod sæsoninfluenza. I oktober var interessen så stor at Sundhedsstyrelsen opfordrede til at udelukkende risikopatienter blev vaccineret. Man var simpelthen bekymret for, at der ikke var nok vacciner. Der er dog tilstrækkeligt med vacciner og i december blev denne anbefaling ændret, så alle igen kan lade sig vaccinere.

- På Vejen og Egtved Apoteker har vi stadig influenzavacciner og de skal ikke gå til spilde. Så skulle der være nogle i vores lokalområder der ønsker en influenzavaccine, så er det altså nu man skal henvende sig på apoteket – og der er i øvrigt åbent som vi plejer, skriver Apoteker Peter Merrild.

Apotekeren supplerer med, at der stadig vil være et lager til gravide i 2. og 3. trimester. De kan nemlig blive gratis vaccineret frem til udgangen af februar 2021.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Egtved Posten

20 år med mode og mennesker

Egtved Posten

Udstiller i kommunens kantine

Egtved Posten

Vi mangler deltidsbrandmænd

Egtved Posten

Klumme: Lyset er på vej

Annonce